Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Σίτι, ήττα για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Σίτι, ήττα για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2016 22:39
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Γουέστ Μπρομ στο «Έτιχαντ» και μείωσε στο -2 τη διαφορά της από την 3η Άρσεναλ. Ήττα στο Σουόνσι για Τσέλσι (1-0), «ψαλιδίζονται» οι ελπίδες της Νιούκαστλ για παραμονή.

Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Σιτι κέρδισε με 2-1 την Γουέστ Μπρομ στο «Έτιχαντ» και μείωσε στο -2 τη διαφορά από την 3η θέση, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πολίτες» είχαν το μυαλό τους στην Παρί Σεν Ζερμέν και η Γουέστ Μπρομ πήρε το προβάδισμα από το 6ο λεπτό χάρη σε γκολ του Σεσενιόν. Ωστόσο στο 19’, ο σκόρερ των φιλοξενούμενων ανέτρεψε τον Κολάροφ στην περιοχή και ο Αγκουέρο ισοφάρισε σε 1-1 από την άσπρη βούλα.

Η Γουέστ Μπρομ είχε ευκαιρίες για να ξαναπάρει το προβάδισμα, ενώ στο 56’ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Σάντρο. Η είσοδος των Τουρέ και Ντε Μπρούιν βοήθησαν την Σίτι και στο 66’ ο Νασρί ολοκλήρωσε την ανατροπή, «γράφοντας» το 2-1. Μπεραχίνο και ΜακΚλιν είχαν καλές στιγμές για την ισοφάριση, όμως το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ήττα για Τσέλσι, ακόμα πιο κοντά στο γκρεμό η Νιούκαστλ


Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Σίτι, ήττα για Τσέλσι
Από την άλλη, η Σουόνσι κέρδισε με 1-0 την Τσέλσι στο «Λίμπερτι» και υποχρέωσε τον Γκους Χίντινκ στην πρώτη του ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο των «μπλε».

Οι Λονδρέζοι, που είχαν πολλές απουσίες, πραγματοποίησαν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις τους και οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 25’ με γκολ του Σίγκουρτσον. Με εξαίρεση δύο ευκαιρίες του Πάτο, η Τσέλσι δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 76’ η Σουόνσι θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο τέρμα, όμως ο Μορένο κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία.

Με τη νίκη της, η Σουόνσι έφτασε τους 40 βαθμούς και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της. Αντίθετα, η Νιούκαστλ ηττήθηκε με 3-1 από την Σαουθάμπτον και το έργο της δυσκολεύει επικίνδυνα, όσον αφορά την παραμονή της.

Στα θετικά για τις «καρακάξες» η ήττα της Νόριτς (βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού) με 1-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Με γκολ του Πάντσεον (68’), οι Λονδρέζοι πήραν τους τρεις βαθμούς και έκαναν μεγάλο βήμα για την παραμονή.

Από την άλλη, Γουότφορντ και Έβερτον ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Βίκαρέιτζ Ρόουντ», με τον Χοσέ Χολέμπας να χαρίζει το βαθμό της ισοπαλίας για τους γηπεδούχους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.