Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Το χάρηκαν μόνο οι ποδοσφαιρόφιλοι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Το χάρηκαν μόνο οι ποδοσφαιρόφιλοι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2016 16:57
Σε ένα απίθανο παιχνίδι, Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο «Άπτον Παρκ» και έχασαν ελπίδες για τετράδα και τίτλο. Χατ-τρικ ο Κάρολ!

Η Άρσεναλ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στην Γουέστ Χαμ, τα «σφυριά» γύρισαν το ματς με έναν εκπληκτικό Άντι Κάρολ, όμως το γκολ του Κοσιελνί στο 70’ διαμόρφωσε το τελικό 3-3 στο «Άπτον Παρκ», σκορ που δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο, πέρα από τους ποδοσφαιρόφιλους.

Η Γουέστ Χαμ βρήκε πρώτη δίχτυα στο 14’, όμως το γκολ του Λαντσίνι ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, αφού ο επιθετικός των γηπεδούχων καλύπτονταν από τον Μπεγιερίν.

Η Άρσεναλ γλίτωσε το 1-0 και στο 18’ πήρε αυτή το προβάδισμα με εύστοχο πλασέ του Οζίλ. Τα «σφυριά» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και στο 35’ ο Σάντσες «έγραψε» το 2-0, διευρύνοντας το προβάδισμα της ομάδας του. Και τις δύο ασίστ στα γκολ μοίρασε ο 19χρονος Ιβόμπι, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η φετινή Γουέστ Χαμ όμως δεν παρατάει εύκολα τα όπλα και μέχρι το φινάλε του ημίχρονου κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με δύο γκολ του Άντι Κάρολ. Στο 44’ ο Άγγλος φορ νίκησε με κεφαλιά τον Οσπίνα και στο 45+2’ με εκπληκτικό βολ πλανέ, ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Κάρολ δεν έμεινε εκεί, αφού στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) σημείωσε τρίτο γκολ, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του. Η Γουέστ Χαχ είχε το μομέντουμ και πίεσε για ένα τέταρτο γκολ, όμως στο 70’ ο Κοσιελνί εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και ισοφάρισε σε 3-3. Το σκορ αυτό δεν βόλευε κανέναν, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων για τη νίκη, το 3-3 έμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.