Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Άνετες προκρίσεις για Ντόρτμουντ & Σεβίλλη, διασυρμός για Περέιρα

Γιουρόπα Λιγκ: Άνετες προκρίσεις για Ντόρτμουντ & Σεβίλλη, διασυρμός για Περέιρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2016 00:17
Η Ντόρτμουντ κέρδισε για δεύτερη φορά την Τότεναμ, αυτή τη φορά με 2-1 στο Λονδίνο, «σφραγίζοντας» με άνεση το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Θρίαμβοι για Σεβίλλη (3-0 την Βασιλεία) και Μπράγκα (4-1 την Φενέρμπαχτσέ του Περέιρα), πέρασε με νέα νίκη η Σαχτάρ (1-0 την Άντερλεχτ).

Με πρωταγωνιστή τον Ομπαμεγιάνγκ, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 2-1 την Τότεναμ στο Λονδίνο και έδειξε ότι είναι από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα έδινε ελάχιστες ελπίδες στην Τότεναμ για την ανατροπή και τα πάντα τελείωσαν στο 24’, όταν ο Ομπαμπεγιάνγκ «έγραψε» το 1-0 με σουτ εκτός περιοχής. Ο Γκαμπονέζος διπλασίασε το σκορ της ομάδας του στο 70’ και το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Σον στο 73’ πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους.

Από την άλλη, η Σεβίλλη φιλοδώρησε με τριάρα (3-0) τη Βασιλεία στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και συνεχίζει να κάνει όνειρα για το μυθικό «three-peat». Τα πάντα τελείωσαν σε δέκα λεπτά, καθώς στο 34’ ο Ραμί «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά-ψαράκι, ενώ ο Γκαμέϊρο με δύο γκολ σε ένα λεπτό (44’, 45’) «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του.

Διασυρμός με… φωνές για Φενέρ, με δύο νίκες η Άντερλεχτ


Γιουρόπα Λιγκ: Άνετες προκρίσεις για Ντόρτμουντ & Σεβίλλη, διασυρμός για Περέιρα
Η Φενέρμπαχτσε πήγε με προβάδισμα πρόκρισης στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Μπράγκα, όμως οι γηπεδούχοι πήραν μεγάλη νίκη με 4-1, αφήνοντας εκτός συνέχειας την ομάδα του Βίτορ Περέιρα.

Η Μπράγκα ισοφάρισε νωρίς το σκορ του πρώτου αγώνα, ανοίγοντας το σκορ στο 13ο λεπτό με γκολ του Χασάν. Οι Πορτογάλοι είχαν το πάνω χέρι, όμως η Φενέρ κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με δυνατό σουτ του Ποτούκ.

Στο 66’ έγινε η φάση που έκρινε το ματς, καθώς ο διαιτητή Μπέμπεκ είδε χέρι του Τοπάλ-χωρίς να υπάρχει παράβαση- και έδωσε πέναλτι, αποβάλλοντας τον Τούρκο με δεύτερη κίτρινη. Ο Ζόσουε σκόραρε από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 2-1 και στο 74’ ήρθε το γκολ πρόκρισης με τον Στοϊλίκοβιτς.

Το τελικό 4-1 πέτυχε ο Σίλβα στο 84’, ενώ οι παίκτες της Φενέρ δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και ο τουρκικός σύλλογος τελείωσε το ματς με οχτώ (αποβλήθηκαν Ποτούκ -87’ και Σεν -90+7’).

Από την άλλη, η Σαχτάρ κέρδισε με 1-0 την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και «σφράγισε» την πρόκριση για τους «8» μετά και το 3-1 του πρώτου αγώνα. Οι Ουκρανοί έπαιξαν όσο χρειάστηκε και κράτησαν το μηδέν στην εστία τους. Στο 84’ ο Κούτσερ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και δύο λεπτά μετά τον ακολούθησε ο Μποτζί. Τελικώς, η Σαχτάρ κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε γκολ του Εντουάρντο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.