Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση με τριάρα η Μπαρτσελόνα

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση με τριάρα η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2016 00:16
Με την τριάδα MSN να βρίσκει δίχτυα, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-1 την Άρσεναλ στο «Καμπ Νου» και προκρίθηκε για 9η σερί φορά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρνητικό ρεκόρ για τους «κανονιέρηδες».

Η Άρσεναλ το πάλεψε για 65 λεπτά κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» πήραν τη νίκη με 3-1 και με συνολικό σκορ 5-1 προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το 0-2 του Λονδίνου ανάγκαζε την Άρσεναλ να ψάξει γκολ στο «Καμπ Νου» προκειμένου να ανατρέψει το εις βάρος της προβάδισμα. Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν αρκετά δραστήρια και είχαν δύο καλές στιγμές με μακρινά σουτ των Οζίλ (10’) και Ελνένι (15’), τα οποία κατέληξαν άουτ.

Η Μπαρτσελόνα απείλησε για πρώτη φορά στο 17’, με τον Οσπίνα να σταματά τον Μέσι σε τετ-α-τετ, έπειτα από τρομερή μπαλιά του Νεϊμάρ. Ωστόσο ένα λεπτό μετά ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ, έπειτα από ασίστ του Σουάρες.

Η Άρσεναλ, που δεν είχε τίποτα να χάσει, προσπάθησε να αντιδράσει, έχοντας σημαντική στιγμή στο 40’ με κεφαλιά του Σάντσες. Η πίεση των «κανονιέρηδων» απέδωσε καρπούς στο 51’, καθώς ο Ελνένι ισοφάρισε σε 1-1 με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο τα πάντα τελείωσαν στο 65’, όταν η Μπαρτσελόνα έκανε το 2-1 με τρομερό σουτ-βολέ του Σουάρες. Δύο λεπτά μετά, ο Γουέλμπεκ σημάδεψε το δοκάρι του Τερ Στέγκεν, ο οποίος στο 80’ έκανε δύο μεγάλες επεμβάσεις σε φάουλ του Σάντσες και εν συνεχεία σε πλασέ του Ζιρού.

Τα πάντα φυσικά είχαν κριθεί και στο 88’ ο Μέσι έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με σκαφτό πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Η Μπαρτσελόνα είναι για 9η σερί φορά στα προημιτελικά ενώ η Άρσεναλ αποκλείστηκε για 6η σερί φορά στη φάση των «16», ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ της Ρεάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.