Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Και στο τέλος προκρίνονται οι Γερμανοί!

Τσάμπιονς Λιγκ: Και στο τέλος προκρίνονται οι Γερμανοί!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2016 00:20
Η Γιουβέντους προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Μπάγερν και είχε ευκαιρίες για 3ο γκολ, όμως η Μπάγερν με γκολ των Λεβαντόφσκι (73’) και Μίλερ (90’) ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί όπου η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε την ολική ανατροπή (4-2), «σφραγίζοντας» πανηγυρικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά. (73' Λεβαντόφσκι, 90' Μίλερ, 108' Αλκάνταρα, 110' Κομάν/ 6' Πογκμπά, 28' Κουαδράδο) τα γκολ των δύο ομάδων.

Σε ένα ιστορικό παιχνίδι στο Μόναχο, η Γιουβέντους «άγγιξε» την επική πρόκριση απέναντι στην Μπάγερν, ωστόσο οι Βαυαροί γύρισαν από την… κόλαση του 0-2 και με γκολ στο 90' έστειλαν το ματς στην παράταση, εκεί όπου πήραν τη νίκη με 4-2, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Τσάμπιονς Λιγκ: Και στο τέλος προκρίνονται οι Γερμανοί!
Το 2-2 του πρώτου αγώνα, βάσει του παρελθόντος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έδινε στην Μπάγερν πιθανότητα ύψους 79% να περάσει στην επόμενη φάση… Η Γιουβέντους όμως, όπως έδειξε και στο Τορίνο, ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει και στο 6’ «πάγωσε» την «Άλιανζ Αρίνα», ανοίγοντας το σκορ με τον Πογκμπά.

Μετά από ασυνεννοησία του Αλάμπα με τον Νόειρ, ο Λίχτσταϊνερ πάσαρε στον Πογκμπά κι ο Γάλλος προ κενής εστίας έδωσε σκορ πρόκρισης στην «Γιούβε».

Το μομέντουμ άνηκε στην Γιουβέντους, η οποία θα μπορούσε να πετύχει 2ο γκολ στο 23’, ωστόσο ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ το γκολ του Μοράτα. Αυτό δεν πτόησε καθόλου τη «Γηραιά Κυρία», καθώς στο 28’ η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με ένα τρομερό γκολ… Μετά από κλέψιμο του Κεντίρα και μυθική κούρσα του Μοράτα, ο οποίος πέρασε όποιον παίκτη βρήκε μπροστά του, η μπάλα έφτασε τον Κουαδράδο... Ο Κολομβιανός έκανε τρομερή προσωποποίηση και με τρομερό τελείωμα, έκανε το 2-0.

Οι Βαυαροί χρειάζονταν δύο γκολ για να στείλουν το ματς στην παράταση και στο 42’ θα μπορούσαν να κάνουν τη μισή δουλειά, όμως ο Μίλερ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπουφόν από το ύψος του πέναλτι. Μάλιστα στη συνέχεια της φάσης, ο Λεβαντόβσκι, δεν μπόρεσε εξ’ επαφής να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Γιουβέντους γλίτωσε το 2-1 και στο 44’ είχε «χρυσή» ευκαιρία για να «κλειδώσει» ουσιαστικά την πρόκριση, όμως ο Νόιερ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Κουαδράδο, κρατώντας ζωντανή την Μπάγερν.

Η Γιουβέντους είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για ένα 3ο γκολ, καθώς στο 57’ ο Μοράτα δεν κατάφερε να ευστοχήσει από το ύψος της μικρής περιοχής. Ένα λεπτό μετά, ο Ισπανός είχε ακόμα μια ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ, όμως η κεφαλιά του κατέληξε στα χέρια του Νόιερ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Και στο τέλος προκρίνονται οι Γερμανοί!
Η είσοδος του Κομάν στο 60’ άλλαξε την εικόνα της Μπάγερν, η οποία ανέβασε στροφές και στο 73’ κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Μετά από ωραία ενέργεια του νεαρού Γάλλου και σέντρα του Ντόουγκλας Κόστα, η άμυνα της Γιουβέντους αδράνησε και ο Λεβαντόφσκι με καρφωτή κεφαλιά έβαλε την Μπάγερν στο ματς.

Η πίεση των Βαυαρών ήταν ασφυχτική και στο 90’ ο Μίλερ έδωσε το φιλί της ζωής στην ομάδα του, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Μετά από σέντρα του Κομάν, ο Γερμανός έπιασε την κεφαλιά και «έγραψε» το 2-2, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου η Γιουβέντους είχε μεγάλη ευκαιρία για το 3-2, όμως ο Νόιερ έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Λιχστάϊνερ στο 93’. Η Μπάγερν είχε την υπεροχή και στο 108’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με γκολ του Αλκάνταρα. Δύο λεπτά μετά ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα, καθώς ο Κομάν «σφράγισε» την πρόκριση της Μπάγερν με τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή.

Η Γιουβέντους δεν πέταξε λευκή πετσέτα και στο 116’ είχε σημαντική ευκαιρία με τον Μάντζουκιτς, όμως ο Νόιερ απόκρουσε εξ’ επαφής. Οι Ιταλοί δεν μπόρεσαν να μειώσουν και το τελικό 4-2 έδωσε την πρόκριση στην Μπάγερν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.