Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δίωξη στα Χανιά για τα ματς με τον Ολυμπιακό

Δίωξη στα Χανιά για τα ματς με τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2016 17:08
Πειθαρχικές διώξεις κατά του ΑΟ Χανιά για χειραγώγηση και των δύο φετινών αγώνων με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο άσκησε ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης.

Οι Χανιώτες κατηγορούνται ότι «χειραγώγησαν» και τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έπειτα από τις εκθέσεις του συστήματος ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης της UEFA.

Συγκεκριμένα, η κρητική ομάδα κατηγορείται για «προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους» και για «επηρεασμό για χειραγώγηση αγώνα» σύμφωνα με τον πειθαρχική δίωξη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αγώνες είχαν γίνει στις 7 και 13 Ιανουαρίου για την φάση των «16» της διοργάνωσης και ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι με 4-1 στα Χανιά και στην ρεβάνς με 6-0.

Επίσης, δίωξη με τις ίδιες κατηγορίες ασκήθηκε στον Κισσαμικό για τον αγώνα πρωταθλήματος της Football League με τον Πανσερραϊκό και στην Παναχαϊκή για τον αγώνα με την Καλλιθέα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:


«Ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά:

- Της ΠΑΕ Κισσσαμικός ΠΓΣ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πανσερραϊκός - Κισσαμικός, πρωτάθλημα Football League, 14/2/2016).

- Της ΠΑΕ Χανιά ΑΟ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Χανιά - Ολυμπιακός, Κύπελλο Ελλάδας, 7/1/2016).

- Της ΠΑΕ Χανιά ΑΟ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Ολυμπιακός - Χανιά, Κύπελλο Ελλάδας, 13/1/2016).

- Της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Παναχαϊκή - Καλλιθέα, πρωτάθλημα Football League, 31/1/2016)
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.