Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση στα πέναλτι για Ατλέτικο

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση στα πέναλτι για Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2016 00:35
Η Ατλέτικο έμεινε για δεύτερο ματς στο 0-0 με την Αϊντχόβεν και χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι (8-7) για να «σφραγίσει» την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρσι η Λεβερκούζεν, φέτος η Αϊντχόβεν! Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 8-7 στα πέναλτι των Ολλανδών στο «Βιθέντε Καλντερόν» (0-0 κ.δ) και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για 3η σερί χρονιά. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ευστόχησε σ’ όλα τα πέναλτι που εκτέλεσε, ενώ στον αντίποδα, μοιραίος για τους Ολλανδούς ήταν ο Νάρσινγκ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Ολλανδία άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς, όπου η ομάδα του Φιλίπ Κοκού εέψαξε το εκτός έδρας γκολ. Ωστόσο, η μοναδική αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους άνηκε στην Ατλέτικο. Στο 15’ ο Γκριεζμάν βρέθηκε απέναντι στον Ζουτ, όμως ο γκολκίπερ των Ολλανδών κράτησε το μηδέν.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Αϊντχόβεν «άγγιξε» το γκολ, το οποίο θα έβαζε σε δύσκολη θέση την Ατλέτικο, όμως το πλασέ του Λοκάντια στο 58’ χτύπησε στο δοκάρι του Όμπλακ.

Οι «ροχιμπλάνκος» αύξησαν την πίεση τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο 86’ ο Τόρες έφτασε μια «ανάσα» από το 1-0, όμως ο Ζουτ απόκρουσε το σουτ του Ισπανού, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και κατόπιν στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου έμπαιναν… όλα εκτός από την εκτέλεση του Νάρσινγκ. Ο Ολλανδός μπήκε στο ματς στο 118’ όμως αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του Κοκού, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Όμπλακ. Η Ατλέτικο με σκορ 8-7 πήρε την πρόκριση για τους «8» και την Παρασκευή θα μάθει τον αντίπαλο της στα προημιτελικά.

Η διαδικασία των πέναλτι: Φαν Χίνκελ 0-1, Γκριεζμάν 1-1, Γκουαρδάδο 1-2, Γκάμπι 2-2, Πρόπερ 2-3, Κόκε 3-3, Μπρούμα 3-4, Σαούλ 4-4, Μορένο 4-5, Τόρες 5-5, Λεστιέν 5-6, Χιμένες 6-6, Αρίας 6-7, Φιλίπε Λουίς 7-7, Νάρσινγκ 7-7 (οριζόντιο δοκάρι), Χουάνφραν 8-7

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.