Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Στα ημιτελικά Ντόρτμουντ και Βέρντερ

Κύπελλο Γερμανίας: Στα ημιτελικά Ντόρτμουντ και Βέρντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2016 01:19
Η Ντόρτμουντ πέρασε με 3-1 από τη Στουτγκάρδη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Πρόκριση με το ίδιο σκορ για την Βέρντερ, η οποία άφησε εκτός της Λεβερκούζεν.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας προκρίθηκε η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί κέρδισαν με 3-1 στην Στουτγκάρδη και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Η ομάδα του Τούχελ άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Ρόις, όμως η φορμαρισμένη Στουτγκάρδη (3/3 μετά τη χειμερινή διακοπή) κατάφερε να ισοφαρίσει στο 21’ με ωραίο σουτ του Ρουπ.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και η Ντόρτμουντ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 31’ με δυνατό σουτ του Ομπαμεγιάνγκ από το ύψος της περιοχής. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για το 2-2, όμως άφηναν αρκετά κενά στην άμυνα και η Ντόρτμουντ «έγραψε» το 3-1 στο 89’ με πλασέ του Μχιταριάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί της Ντόρτμουντ πέταξαν δεκάδες μπαλιά του τένις στον αγωνιστικό χώρο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα ακριβά εισιτήρια.

Η Βέρντερ απέκλεισε την Λεβερκούζεν


Κύπελλο Γερμανίας: Στα ημιτελικά Ντόρτμουντ και Βέρντερ
Η έκπληξη σημειώθηκε στην «Μπάι Αρίνα», καθώς η Βέρντερ Βρέμης κέρδισε με 3-1 την Λεβερκούζεν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν στον πάγκο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο (μπήκε στο 57’), πήραν το προβάδισμα στο 22’ με εύστοχο πέναλτι του Τσιτσαριτο, ο οποίος έφτασε τα 22 γκολ στη σεζόν.

Η Βέρντερ δεν πτοήθηκε και στο 31’ ισοφάρισε με τον Γκάλβεθ, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε πριν το ημίχρονο. Στο 42’ ο Μπάρτελς κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Γουέντελ και ο Πισάρο «έγραψε» το 2-1 από την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο μέρος, η Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να βρει απάντηση και η Βέρντερ «σφράγισε» την πρόκριση στο 82' με τον Γκρίλιτς.

Τα γκολ:






Η διαμαρτυρία των οπαδών της Ντόρτμουντ για τα ακριβά εισιτήρια:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.