Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Η Γουέστ Χαμ απέκλεισε τη Λίβερπουλ στο 120’! (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Η Γουέστ Χαμ απέκλεισε τη Λίβερπουλ στο 120’! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2016 00:51
Με γκολ του Ογκμπόνα στο 120’ η Γουέστ Χαμ κέρδισε με 2-1 την Λίβερπουλ στο «Άπτον Παρκ» (1-1 κ.δ) και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας!

Σε κακό δαίμονα της Λίβερπουλ εξελίσσεται η Γουέστ Χαμ! Μετά τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα, τα «σφυριά» κέρδισαν με 2-1 τους «κόκκινους» στο Κύπελλο και προκρίθηκαν στη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπλάκμπερν.

Το παιχνίδι είχε οδηγηθεί σε επαναληπτικό μετά τη «λευκή» ισοπαλία του «Άνφιλντ», με τον Γιούργκεν Κλοπ να χρησιμοποιεί αρκετούς αναπληρωματικούς. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος (16’ Ο’ Μπράιεν, 38’ Παγιέτ) και στο 45’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Αντόνιο.

Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να προηγηθεί στο 34’ με δοκάρι του Κουτίνιο, όμως στο 48’ ο Βραζιλιάνος ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Κλοπ έριξε στο ματς τους Οριγκί και Στάριτζ, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του, ο Μπίλιτς ακολούθησε με τους Κάρολ και Μόουσες, όμως παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο η Λίβερπουλ είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ράντολφ. Στο 99’ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπεντέκε, ενώ στο 108’ το σουτ του Στάριτζ έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Δέκα λεπτά μετά ο Ράντολφ έδιωξε με τακουνάκι νέο σουτ του Στάριτζ και στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης η Γουέστ Χαμ κατάφερε να σκοράρει! Ο Παγιέτ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Ογκμπόνα με κεφαλιά νίκησε τον Μινιολέ, χαρίζοντας στην Γουέστ Χαμ τη μεγάλη πρόκριση.

Τα ζευγάρια στους «16»:


Άρσεναλ – Χαλ
Ρέντινγκ – Γουέστ Μπρομ/Πιτερμπόρο
Γουότφορντ – Λιντς
Μπόρνμουθ - Έβερτον
Μπλάκμπερν – Γουέστ Χαμ
Τότεναμ – Κρισταλ Πάλας
Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
Σριούσμπερι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.