Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Φουλ για Ευρώπη ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ: Φουλ για Ευρώπη ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2016 22:51
Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Ρουσκουγιέδα) και με σκόρερ τους Ανσαριφάρντ (64') και Καραμάνο (70'), κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό, πιάνοντας τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση της βαθμολογίας. Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μαντζουράκης.

Φουλ για Ευρώπη ο Πανιώνιος! Οι «κυανέρυθροι» τα βρήκαν σκούρα κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως στο δεύτερο μέρος εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και με δύο γκολ σε έξι λεπτά, πήραν τη νίκη με 2-0 στην Νέα Σμύρνη.

Αρκετά νευρικό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, το οποίο είχε ελάχιστες αξιόλογες φάσεις. Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο ματς, όμως η μεγάλη ευκαιρία άνηκε στον Παναιτωλικό. Στο 15’, ο Κάπελ μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα, με τον Μαρκόφσκι να αστοχεί σε κενή εστία.

Οι φιλοξενούμενοι έκλειναν σωστά τους χώρους και δεν επέτρεπαν τους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Ενδεικτικό ότι ο Πανιώνιος απείλησε μόλις στο 37’, όταν μετά από γύρισμα του Βλάχου, ο Μπακασέτας πλάσαρε στην κίνηση, αλλά ο Κυριακίδης κράτησε το 0-0.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο ξεκίνημα της επανάληψης, καθώς στο 52’ ο Ρουσκουγιέδα ανέτρεψε τον Μπαργκάν πριν μπει στην περιοχή και είδε την δεύτερη κίτρινη από τον Αρετόπουλο.

Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και καθάρισε τη νίκη σε διάστημα έξι λεπτών. Στο 66’ ο νεοεισελθόντας Ανσαριφάρντ άνοιξε το σκορ με ιδανικό πλασέ, έπειτα από ωραία κάθετη του Μπακασέτα (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης), ενώ στο 70’ ο Καραμάνος σκόραρε με κοντινή κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Με αυτή τη νίκη τους, οι «κυανέρυθροι» ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον ΠΑΟΚ στους 34 βαθμούς. Η ομάδα του Ουζουνίδη βρίσκεται στο +3 από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης και στο +8 από τον 7ο Παναιτωλικό, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο φινάλε του αγώνα ο Γιάννης Μαντζουράκης εμφανίστηκε έξαλλος για τη διαιτησία του Αρετόπουλου, τονίζοντας: «Κράξανε τον διαιτητή στο ημίχρονο, τα είδαμε αυτά και όλα τα καλά εμφανίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Πριν το γκολ έχει γίνει φάουλ με τρεις παίκτες πάνω στον Μαρκόφσκι κύριε. Δεν επιτρέπεται. Και κάρτες. 400 σε εμάς, καμία σε αυτούς»!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.