Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ντροπιαστική ήττα για Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Ντροπιαστική ήττα για Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2015 23:42
Η γαλοπούλα φαίνεται έπεσε… βαριά στους παίκτες της Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκαν με το βαρύ 4-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα μετά τις 21 Νοεμβρίου.

Την ευκαιρία να ανέβει μόνη στην κορυφή πέταξε η Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την Σαουθάμπτον στο «Σέντ Μέρις» και έκανε μεγάλο χριστουγεννιάτικο δώρο σε Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν την πρώτη καλή στιγμή του ματς στο 18’ με κοντινό πλασέ του Μονρεάλ, το οποίο δεν ανησύχησε τον Στεκέλεμπουργκ. Ένα λεπτό μετά, η Σαουθάμπτον άνοιξε το σκορ με τρομερό φαλτσαριστό σουτ του Μαρτίνα έξω από την περιοχή! Πραγματικά πανέμορφο γκολ από τον Αφρικανό, που σίγουρα θα βρίσκεται στα δέκα κορυφαία της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Η Άρσεναλ δεν βρήκε απάντηση και στο 43’ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ, αν ο Λονγκ ευστοχούσε σε τετ-α-τετ με τον Τσεχ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (50’), ο Φαν Ντάικ βρήκε δίχτυα, ωστόσο ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ. Παρόλα αυτά, πέντε λεπτά μετά, οι «Άγιοι» κατάφεραν να σκοράρουν με κοντινό πλασέ του Λονγκ, «γράφοντας» το 2-0.

Η ομάδα του Κούμαν ήταν εντυπωσιακή και στο 69’ πέτυχε και τρίτο γκολ με κεφαλιά του Φόντε, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Οι «κανονιέρηδες» δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να αντιδράσουν και στις καθυστερήσεις ο Λονγκ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Αυτή η νίκη (και τη νίκη!) έβαλε τέλος σ’ ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη (0-1-2) για την Σαουθάμπτον, η οποία ανέβηκε στην 12η θέση. Στον αντίποδα, η Άρσεναλ παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Λέστερ και βλέπει πλέον την 3η Μάντσεσερ Σίτι να βρίσκεται ξανά στο -1.

Στο άλλο παιχνίδι, η Έβερτον πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στην έδρα της Νιούκαστλ χάρη σε τρομερή κεφαλιά του Κλέβερλι στο 90+3’!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.