Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στοπ Μπεντέκε σε Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Στοπ Μπεντέκε σε Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2015 19:21
Με γκολ του Μπεντέκε, η Λίβερπουλ κέρδισε με 1-0 την Λέστερ στο «Άνφιλντ» και την υποχρέωσε στη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα. Στο -5 από την τετράδα οι «κόκκινοι».

Μετά από δέκα σερί ματς αήττητη, η Λέστερ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Λίβερπουλ και αν η Άρσεναλ επικρατήσει εκτός έδρας της Σαουθάμπον, θα βρεθεί αυτή μόνη στην κορυφή.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που προέρχονταν από τρία σερί ματς χωρίς νίκη, ξεκίνησε δυνατά το ματς, πίεζε ψηλά την αντίπαλο της και είχε καλές στιγμές με Οριγκί, Κουτίνιο και Λαλάνα για να ανοίξει το σκορ.

Η Λέστερ κράτησε το μηδέν και στο 43’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Μαρέζ πέρασε δύο παίκτες των «κόκκινων» και βγήκε απέναντι στον Μινιολέ, όμως ο Βέλγος γκολκίπερ κράτησε το μηδέν. Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Οριγκί τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον συμπατριώτη του, Μπεντέκε.

Μάλιστα, στο 63’ ο Βέλγος επιθετικός έδωσε τη λύση για την Λίβερπουλ, ανοίγοντας το σκορ με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Λέστερ προσπάθησε να απαντήσει, χωρίς αποτέλεσμα και στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ, όμως ο Μπεντέκε δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Σμάιχελ εξουδετερωμένο.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Λίβερπουλ διατήρησε στο -5 τη διαφορά της από την 4η Τότεναμ. Στον αντίποδα, η Λέστερ γνώρισε την 2η ήττα της στο πρωτάθλημα και ελπίζει σε «δώρο» της Σαουθάμπτον για να διατηρηθεί στην κορυφή

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.