Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η κατρακύλα συνεχίζεται για Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Η κατρακύλα συνεχίζεται για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2015 16:40
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε 3η σερί ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 2-0 από την Στόουκ στο «Μπριτάνια», και ο Λουίς Φαν Χαάλ μετράει μέρες (ή και ώρες) στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». «Ζοζέ Μουρίνιο», φώναζε ο κόσμος στις εξέδρες.

Στο πρώτο παιχνίδι της «Boxing Day», η Στόουκ έριξε στο καναβάτσο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία κέρδισε με 2-0 στο «Μπριτάνια» με δύο γκολ σε διάστημα έξι λεπτών.

Αυτή ήταν η 4η σερί ήττα των «κόκκινων διαβόλων» σ’ όλες τις διοργανώσεις (συμβαίνει για πρώτη φορά μετά το 2001), ενώ η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς νίκη! Ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση και είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας (28/12) με την Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε νικήσει στα 18 από τα 19 τελευταία παιχνίδια της που έδωσε την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων, ωστόσο κόντρα στην Στόουκ ήταν απογοητευτική. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 19’, μετά από τραγικό γύρισμα του Ντεπάι με κεφαλιά-ψαράκι (!), ο Μπόγιαν έγινε κάτοχος της μπάλας και δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να ανοίξει το σκορ.

Η Γιουνάιτεντ δεν πρόλαβε να συνέλθει και στο 26’ δέχτηκε δεύτερο τέρμα, χάρη σε τρομερό σουτ του Αρναούτοβιτς, το οποίο δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ντε Χέα. Το γκολ του Αυστριακού έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς των γηπεδούχων να πικάρουν τον Λουίς Φαν Χαάλ, τραγουδώντας: «Θα απολυθείς το πρωί, θα απολυθείς το πρωί».

Στο 35’ ο Αρναούτοβιτς είχε «χρυσή» ευκαιρία για να το 3-0, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντε Χέα σε τετ-α-τετ. Στη συνέχεια της φάσης, ο Φελαϊνί θα μπορούσε να σκοράρει από κοντά, όμως ο Πίετερς έβαλε σωτήρια το πόδι, απομακρύνοντας τη μπάλα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Φαν Χαάλ έριξε στο παιχνίδι τον Ρούνεϊ, κίνηση που έδωσε πνοή στην επίθεση των φιλοξενούμενων. Μάλιστα στο 64’ ο Άγγλος φορ έκανε ωραία προσπάθεια και σέντρα από τα δεξιά, όμως ο Φελαινί δεν μπόρεσε με κοντινή προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Παρά την πίεση της Γιουνάιτεντ για να επιστρέψει στο ματς, το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο κόσμος στις εξέδρες φώναζε το όνομα του Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς ο Πορτογάλος είναι το πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Φαν Χαάλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.