Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γκελάρει και χωρίς Μουρίνιο η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Γκελάρει και χωρίς Μουρίνιο η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2015 19:37
Στο ντεμπούτο του Γκους Χίντινκ στον πάγκο της Τσέλσι, οι «μπλε» επέστρεψαν στα άσχημα αποτελέσματα, καθώς ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Γουότφορντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Δύο γκολ ο Ντιέγκο Κόστα, έχασε πέναλτι για το 3-2 ο Όσκαρ!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έφυγε, αλλά η Τσέλσι συνεχίζει τις γκέλες… Οι περσινοί πρωταθλητές ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Γουότφορντ στο Λονδίνο και δεν κατάφεραν ούτε τώρα να πανηγυρίσουν δεύτερη σερί νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γκους Χίντινκ είχε ξεκαθαρίσει από τη συνέντευξη Τύπου πως τα προβλήματα της Τσέλσι δεν μπορούν να λυθούν σε μία ημέρα… Αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα, καθώς οι «μπλε» τα βρήκαν σκούρα από την Γουότφορντ και τον Ιγκάλο, ο οποίος ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα των Λονδρέζων.

Η Τσέλσι ήταν απογοητευτική, ωστόσο στο 32’ ο Ντιέγκο Κόστα έδωσε τη λύση, σκοράροντας με ωραίο βολέ από κοντά, έπειτα από κεφαλιά του Κέιχιλ. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, όμως δέκα λεπτά μετά, ο Μάτιτς έκανε χέρι εντός περιοχής και έδωσε την ευκαιρία στον Ντίνεϊ να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Χίντινκ έκανε πιο αμυντικό το σχήμα της ομάδας, ρίχνοντας στο ματς τον Μίκελ αντί του Φάμπρεγκας. Η Τσέλσι δεν μπόρεσε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και στο 56’ η Γουότφορντ ολοκλήρωσε την ανατροπή, με τον Ιγκαλό να σκοράρει για πέμπτο στη σειρά ματς!

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν σχεδόν άμεση, αφού στο 65’ ο Γουίλιαν βρήκε με ωραία πάσα τον Κόστα και αυτός με εξαιρετικό τελείωμα, ισοφάρισε το σκορ σε 2-2. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή και στο 80’ ο νεοεισελθόντας Αζάρ κέρδισε πέναλτι από τον Μπεχραμί.

Όλα έδειχναν ότι η Τσέλσι θα έφτανε στο 3-2, όμως ο Όσκαρ γλίστρησε στην άσπρη βούλα, στέλνοντας τη μπάλα στα… περιστέρια. Το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «μπλε» παραμένουν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.