Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Σφαλιάρα» για Ρεάλ, ανέβηκε κορυφή η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Σφαλιάρα» για Ρεάλ, ανέβηκε κορυφή η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2015 23:41
Με γκολ του Σολδάδο, η Βιγιαρεάλ κέρδισε με 1-0 την Ρεάλ στο Μαδριγάλ και την άφησε στο -5 από την Μπαρτσελόνα αλλά και την Ατλέτικο, η οποία ανέβηκε στην κορυφή μετά τη νίκη (2-1) κόντρα στην Μπιλμπάο.

Λίγες ημέρες μετά το εντυπωσιακό 8-0 κόντρα στην Μάλμε, η Ρεάλ ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Βιγιαρεάλ, γνωρίζοντας 3η ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος!

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ είχε την ευκαιρία να μειώσει στο -2 τη διαφορά της από την κορυφή μετά τη γκέλα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο η Βιγιαρεάλ της χάλασε όλα τα σχέδια. Το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε δοκάρι στο 4ο λεπτό με τον Ντος Σάντος και πέντε λεπτά μετά ο Σολδάδο «έγραψε» το 1-0 με κοντινό πλασέ.

Η Ρεάλ δεν είχε αρχή μέση και τέλος και όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά κινδύνεψε με ένα δεύτερο γκολ! Στο 27’ ο Μακαμπού βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο, ενώ στο 36’ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε ξανά τα παιδικά λάθη των Μαδριλένων, όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει από το ύψος του πέναλτι

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, η Ρεάλ μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει το σκορ στην επανάληψη και στα πρώτα λεπτά είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Μπενζεμά (48’, 50’) για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 56’ ο Αρεόλα απομάκρυνε το σουτ του Μπέιλ, ενώ στο 67’ ο Ρονάλντο δεν πρόλαβε τη μπάλα έπειτα από σέντρα του Ράμος. Ο Πορτογάλος ήταν σε πολύ κακό βράδυ και δεν κατάφερε να βοηθήσει την Ρεάλ, η οποία παρά την υπεροχή της, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Στο 73’ ο αμαρκάριστος Μπενζεμά σπατάλησε ακόμα μια ευκαιρία, ενώ στο 80’ η ωραία ατομική προσπάθεια του Χάμες (πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του) δεν είχε και ανάλογο τελείωμα, αφού το σουτ του Κολομβιανού πέρασε άουτ. Η Βιγιαρεάλ άντεξε την πίεση των Μαδριλένων και πήρε μια σπουδαία νίκη, που την έφερε στο -1 από την 4η Θέλτα και μόλις στο -3 από την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ!

Έπιασε την Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο


Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Σφαλιάρα» για Ρεάλ, ανέβηκε κορυφή η Ατλέτικο
Αντίθετα, η Ατλέτικο κέρδισε με 2-1 την Μπιλμπάο στο «Βιθέντε Καλντερόν» και έφτασε τις 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, πιάνοντας την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε δύο καλές στιγμές με τον Αντούριθ και στο 27’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Λαπόρτ, παίρνοντας το προβάδισμα μέσα στη Μαδρίτη. Ωστόσο η Ατλέτικο απάντησε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, φέρνοντας το σκορ στα ίσα με κεφαλιά του Σαούλ.

Το γκολ της ανατροπής πέτυχε στο 67’ ο Γκριεζμάν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Ο Γάλλος άσος σκόραρε με τρομερό σουτ εκτός περιοχής, φτάνοντας τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 12 γκολ σ’ όλες τις διοργανώσεις.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.