Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στη Νέα Σμύρνη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/12/2015 23:59
Πανιώνιος και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Σμύρνη σε ματς με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Στυλιάρα, ο οποίος τα έκανε… μαντάρα προκαλώντας παράπονα και στις δύο πλευρές. Μπουμάλ (36’) και Μπαρμπόσα (56’) τα γκολ, με 10 από το 68’ η «Ένωση».

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη Νέα Σμύρνη και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, σ’ ένα παιχνίδι που είχε αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Στυλιάρα.

Η «Ένωση» είχε την υπεροχή στο ξεκίνημα του αγώνα και στο 12ο λεπτό διαμαρτυρήθηκε δίκαια για πέναλτι σε ανατροπή του Γιόχανσον από τον Κόρμπο, με τον Στυλιάρα να συνεχίζει το παιχνίδι. Τρία λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική ευκαιρία με μακρινό σουτ του Μπαρμπόσα, το οποίο έβγαλε δύσκολα ο Διούδης, κρατώντας το μηδέν.

Μετά το πρώτο τέταρτο ο Πανιώνιος ισορρόπησε, κλείνοντας τους χώρους και κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Στο 36’, ο Μπουμάλ ξεκίνησε τρομερή κούρσα λίγο μετά το κέντρο, πέρασε τον Άρθο με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαρόχα, «γράφοντας» το 1-0.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά μέχρι το ημίχρονο, ωστόσο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (56’) απάντησε με το… ίδιο νόμισμα, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1 με τρομερό σουτ του Μπαρμπόσα έξω από την περιοχή. Βέβαια, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δικαίως αφού ο Τζιμπούρ, που ήταν σε θέση οφσάιντ, κινήθηκε προς το τέρμα επηρεάζοντας την φάση.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 69’ αφού η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης του Άρθο σε μαρκάρισμα πάνω στον Καραμάνο. Ο Πανιώνιος πήρε τον έλεγχο και πίεσε για το 2-1, έχοντας δύο σημαντικές στιγμές για να ξαναπάρει το προβάδισμα. Στο 78’, η σέντρα του Μασούρα βρήκε στον Γκάλο και η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, αλλά ο γκολκίπερ της ΆΕΚ αντέδρασε σωτήρια με διπλή προσπάθεια. Έξι λεπτά μετά, ο Ανσαριφάρντ πέρασε τους Γιόχανσον και Λαμπρόπουλο, όμως το πλασέ του από καλή θέση πέρασε άουτ.

Στο 87’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Ντίντακ στον Μπουμάλ, σε μια αρκετά δύσκολη φάση, όπου ο Ισπανός δεν βρίσκει μπάλα αλλά και ο Μπουμάλ φαίνεται να πέφτει εύκολα. Στις καθυστερήσεις ο Αραβίδης βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά λόγω επιθετικού φάουλ του Λαμπρόπουλου, πριν η μπάλα φτάσει στον μετέπειτα σκόρερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.