Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Κορυφή η Άρσεναλ, γλίτωσε στο 90+6’ η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Κορυφή η Άρσεναλ, γλίτωσε στο 90+6’ η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2015 22:40
Η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 στην έδρα της ουραγού Άστον Βίλα και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Αντίθετα, η Λίβερπουλ γλίτωσε στο 90+6’ την εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Μπρομ (2-2), ενώ η Νιούκαστλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Τότεναμ μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ επέστρεψε η Άρσεναλ μετά τη νίκη της με 2-0 στην έδρα της Άστον Βίλα. Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ «καθάρισε» από το ημίχρονο την υπόθεση νίκη κόντρα στους «χωριάτες», που έμειναν στους έξι βαθμούς μετά από 16 αγωνιστικές.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Ζιρού μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Γουόλκοτ, «γράφοντας» το 1-0. Η Άστον Βίλα προσπάθησε να απαντήσει χωρίς κάποιο αποτέλεσμα και στο 38’ ο Οζίλ έδωσε πάρε-βάλε στον Ράμσεϊ για το 2-0. Αυτή ήταν υπ αριθμόν 13 ασίστ του Γερμανού άσου στο φετινό πρωτάθλημα!

Στο δεύτερο μέρος, η Άρσεναλ διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα και πήρε άνετα τη νίκη, με τον Τσεχ να γράφει ιστορία. Ο Τσέχος πορτιέρο κράτησε ανέπαφη την εστία του για 169ο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ και ισοφάρισε το ρεκόρ του Ντέιβιντ Τζέιμς, με τη διαφορά ότι ο νυν γκολκίπερ των «κανονιέρηδων» χρειάστηκε 223 (!) παιχνίδια λιγότερα (349 έναντι 572 έναντι του Τζέιμς).

Γλίτωσε το βαθμό στο 90+6’ η Λίβερπουλ


Πρέμιερ Λιγκ: Κορυφή η Άρσεναλ, γλίτωσε στο 90+6’ η Λίβερπουλ
Με γκολ του Οριγκί στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ ισοφάρισε σε 2-2 την Γουέστ Μπρομ στο «Άνφιλντ» και γλίτωσε τη 2η σερί ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 21’ άνοιξε το σκορ με τον Χέντερσον, ο οποίος γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα μετά τον Αύγουστο. Η Γουέστ Μπρομ, ωστόσο, δεν πτοήθηκε και στο 30’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ντόουσον, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη τραγική έξοδο του Μινιολέ και έφερε το σκορ στα ίσα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο διαιτητής ακύρωσε σωστά το γκολ του Όλσον για οφσάιντ, όμως στο 72’ ο αμυντικός των «μπάγκις» βρήκε ξανά δίχτυα και αυτή τη φορά το τέρμα μέτρησε κανονικά. Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ και λίγα λεπτά έχασε με τραυματισμό τον Λόβρεν, ο οποίος υπέστη μεγάλη ζημιά στο γόνατο επειτα από χτύπημα του Γκάρντνερ.

Ο Οριγκί πήρε τη θέση του Κροάτη αμυντικού και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων γλίτωσε τη Λίβερπουλ από δεύτερη σερί ήττα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 με μακρινό σουτ (η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα).

«Άλωσε» το «Λέιν» η Νιούκαστλ


Πρέμιερ Λιγκ: Κορυφή η Άρσεναλ, γλίτωσε στο 90+6’ η Λίβερπουλ
Αντίθετα, η Τότεναμ γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Νιούκαστλ και πλέον ισοβαθμεί στην 5η θέση με την Κρίσταλ Πάλας.

Οι «πετεινοί» προηγήθηκαν στο 39ο λεπτό με γκολ του Ντάιερ, ωστόσο στην επανάληψη οι αλλαγές του ΜακΛάρεν έφεραν… τούμπα το ματς. Στο 72’ ο Μίτροβιτς μπήκε στο ματς και δύο λεπτά μετά ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 90+3’ ο Αγιόθε Πέρεθ ολοκλήρωσε την ανατροπή, χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη στην Νιούκαστλ.

Έτσι, μετά τη Λίβερπουλ, οι «καρακάξες» κέρδισαν και την Τότεναμ, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και να προσπεράσουν προσωρινά την Τσέλσι στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.