Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα «σφαλιάρα» για Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα «σφαλιάρα» για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2015 00:17
Μετά την Τσέλσι, η Μπόρνμουθ σόκαρε και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι νεοφώτιστοι κέρδισαν με 2-1 τους «κόκκινους διαβόλους» που δέχτηκαν νέο χαστούκι μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ!

Εφιαλτική εβδομάδα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μετά τον αποκλεισμό από την Βόλφσμπουργκ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ, γνωρίζοντας 3η σερί απώλεια στο πρωτάθλημα.

Οι νεοφώτιστοι που προέρχονταν από την ιστορική νίκη στην έδρα της Τσέλσι, άνοιξαν το σκορ στο 2ο λεπτό του αγώνα χάρη σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) του Στάνισλας. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να απαντήσει και τρία λεπτά μετά το γκολ είχε διπλή ευκαιρία με τους Φελαϊνί και ΜακΝερ. Ο Μπόρουτς κράτησε το μηδέν και στο 18’ στάθηκε τυχερός, αφού ο Μαρσιάλ δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση.

Στο 22’ ο Ντε Χέα νίκησε σε τετ-α-τετ τον Στάνισλας και δύο λεπτά μετά ο Φελαϊνί ισοφάρισε το σκορ σε 1-1, σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μετά από απόκρουση του Μπόρουτς σε σουτ του Ντεπάι.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά προβλήματα της Γιουνάιτεντ και στο 54’ πήραν εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του αμαρκάριστου Κινγκ. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να απαντήσουν σε αντίθεση με την Μπόρνμουθ που είχε καλές στιγμές για ακόμα ένα γκολ.

«Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι» δήλωσε μετά το ματς ο Λουίς Φαν Χαάλ, ο οποίος εξέπληξε τους Άγγλους στο 90’ ρίχνοντας στο ματς τον… Τζόουνς!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.