Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Δραπέτευσε» στο 86’ με Καρέλη

Σούπερ Λιγκ: «Δραπέτευσε» στο 86’ με Καρέλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2015 00:49
Με γκολ του Καρέλη στο 86’, ο Παναθηναϊκός «δραπέτευσε» με 1-0 από τη Βέροια και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο.

Ανήμερα της γιορτής του, ο Νίκος Καρέλης λύτρωσε τον Παναθηναϊκό, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στη νίκη των «πρασίνων» με 1-0 επί της Βέροιας.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι πέταξε στα σκουπίδια ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, αφού δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μια αξιόλογη ευκαιρία, επιτρέποντας στη Βέροια να κάνει παιχνίδι!

Αντίθετα, οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στο 47’ ο Λόπεθ νίκησε τους Πέτριτς και Πράνιτς, ενώ πέντε λεπτά μετά ο γκολκίπερ της Βέροιας είπε «όχι» και στον Καρέλη.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού ο ρυθμός έπεσε αισθητά και το παιχνίδι κυλούσε βασανιστικά χωρίς φάσεις. Ο Παναθηναϊκός φώναξε στο 68’ για δεύτερη κίτρινη του Νέτο μετά από φάουλ στον Καρέλη, όμως ο Δελφάκης έδειξε «παίζεται».

Και εκεί που όλα έδειχναν… 0-0, ο Καρέλης έδωσε τη λύση, πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης για το «τριφύλλι». Μετά από εκτέλεση φάουλ του Πράνιτς, ο Σάντσεθ πήρε την κεφαλιά, ο Λόπεζ έδιωξε αλλά ο Καρέλης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.