Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ακυρώθηκε για λόγους ασφαλείας το Γερμανία-Ολλανδία

Ακυρώθηκε για λόγους ασφαλείας το Γερμανία-Ολλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/11/2015 21:06
Αναβλήθηκε το φιλικό παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία μετά από εντολή της γερμανικής αστυνομίας, η οποία ανακάλυψε ύποπτα πρόσωπα και αντικείμενα γύρω από το στάδιο του Αννόβερου.

Η Γερμανία θα υποδεχόταν την Ολλανδία στο Αννόβερο, ωστόσο το φιλικό παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί μετά από εντολή της αστυνομίας.

Λίγες ώρες πριν το ματς, η γερμανική αστυνομία βρήκε ύποπτο αντικείμενο (μία τσάντα) στην οδό «Ρόμπερτ Ένκε» και έκοψε προσωρινά τους δρόμους προς το στάδιο.

Στη συνέχεια, οι Αρχές άναψαν «πράσινο φως» και ο κόσμος είχε το ελεύθερο να μπει στο γήπεδο, ωστόσο λίγο πριν τις 20:30 ανακοινώθηκε επίσημα η ακύρωση του αγώνα. Όπως ανακοινώθηκε, η αστυνομία εντόπισε έναν ύποπτο έξω από την HDI Arena και ένα ύποπτο αντικείμενο μέσα σε αυτή και γι’ αυτό πήρε την απόφαση να αναβληθεί η αναμέτρηση.

Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, έξω από το γήπεδο εντοπίστηκε όχημα που έμοιαζε με ασθενοφόρο, γεμάτο με εκρηκτικά! Αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Προειδοποίηση για εκρηκτικά μέσα στο στάδιο


Όπως ενημέρωσε στις 21:45 ο επικεφαλής της Αστυνομίας της πόλης Φόλκερ Κλούβε, μέσα στο γήπεδο εντοπίστηκε συσκευή που ήταν προγραμματισμένη να εκραγεί!

«Δεν ξέρουμε τι μπορεί να στοχεύουν. Μην μαζεύεστε σε ομάδες, βρείτε ασφαλές μέρος» είναι οι οδηγίες του προς τους πολίτες του Αννόβερου.



Ντε Μεζιέρ: «Δεν θα πω γιατί ακυρώθηκε ο αγώνας. Η απάντηση θα σκορπίσει φόβο»


Ακυρώθηκε για λόγους ασφαλείας το Γερμανία-Ολλανδία
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε, ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας Ντε Μεζιέρ, δεν ανέφερε πολλές λεπτομέρειες για τους λόγους που αναβλήθηκε ο αγώνας:

«Επρόκειτο για μια πολύ δύσκολη απόφαση, η οποία ελήφθη έπειτα από πολλές πληροφορίες που λάβαμε για μια πιθανή επίθεση, οι οποίες πριν από τον αγώνα πύκνωσαν πολύ. Παρακαλώ να κατανοήσετε το γεγονός ότι δεν θα δώσω απάντηση για τους λόγους που ακυρώσαμε το παιχνίδι. Η απάντηση αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει φόβο στους πολίτες, ενώ η πηγή θα αποκαλύπτονταν και το έργο της αστυνομίας θα γινόταν πιο περίπλοκο στο μέλλον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας, Μπόρις Πιστόριους διευκρίνισε ότι ως τώρα δεν έχουν βρεθεί εκρηκτικά και δεν έχουν γίνει συλλήψεις!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.