Οριστικά στη Γαλλία το Euro 2016

Οριστικά στη Γαλλία το Euro 2016


Με ανακοίνωση της, η UEFA ξεκαθάρισε ότι το Euro 2016 θα γίνει κανονικά στα γήπεδα της Γαλλίας, βάζοντας οριστικά τέλος στα σενάρια διεξαγωγής της διοργάνωσης σε άλλη χώρα.

Παρά την έντονη ανησυχία λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, η UEFA γνωστοποίησε ότι τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν κανονικά στα γήπεδα της Γαλλίας και δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τονίζει ότι θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα που θα εγγυηθούν την πραγματοποίηση ενός ασφαλούς τουρνουά. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η κλήρωση της φάσης των ομίλων θα γίνει κανονικά στις 12 Δεκεμβρίου και δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση.

Η ανακοίνωση:

«Για περισσότερα από τρία χρόνια, η Οργανωτική Επιτροπή του Euro 2016, εργάζεται στενά με τις γαλλικές αρχές προκειμένου να αναπτύξει μηχανισμούς που θα εγγυηθούν την πραγματοποίηση ενός ασφαλούς τουρνουά. Είμαστε πεπεισμένοι πως έχουμε λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να είναι ασφαλείς όλοι όσοι έχουν έμμεση ή άμεση σχέση με τη διοργάνωση.

Η κλήρωση του Euro θα λάβει χώρα, όπως είχε ανακοινωθεί, στις 12 Δεκεμβρίου στο "Παλέ ντε Κονγκρέ" του Παρισιού και η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία από τις 10 Ιουνίου ως τις 10 Ιουλίου του 2016
».


Ομάδα που αφορά: ΓΑΛΛΙΑ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία:

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)    Εγγραφή