Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δυσκολεύει η πρόκριση για την Εθνική Ελπίδων

Δυσκολεύει η πρόκριση για την Εθνική Ελπίδων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2015 23:44
Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Ουγγαρίας και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Ελπίδων.

Μετά τη νίκη με 5-0 κόντρα στο Λιχτενστάιν, η Εθνική Ελπίδων επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Ουγγαρία, στον τέταρτο αγώνα της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Ελπίδων 2017.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε τον αγώνα καλά και είχε τον έλεγχο του ρυθμού. Δεν απειλήθηκε ουσιαστικά στο πρώτο μέρος, αλλά μια στιγμιαία αδράνεια στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου έδωσε την ευκαιρία στον Καλμάρ να βρεθεί απέναντι από τον Καπίνο αμαρκάριστος και να τον νικήσει, «γράφοντας» το 1-0.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 75’ ισοφάρισε το σκορ με πέναλτι του Ιωαννίδη, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Λενζέρ. Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα, έπειτα από νέα ολιγωρία, ο Μπεζέ βρέθηκε εκ νέου αμαρκάριστος μέσα στην ελληνική περιοχή και έβαλε την Ουγγαρία μπροστά στο σκορ με 2-1.

Φούντας και Μαυρίας είχαν καλές στιγμές για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Εθνική υποχώρησε στην 5η θέση του ομίλου της. Επόμενος αγώνας για τις Ελπίδες στις 24/3/2016 με την Αλβανία εκτός έδρας.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Νάγκι (46' Μπάναϊ)- Χάνγκια, Λενζέρ, Κότσις, Κετσκές, Μπέζε, Μερβό, Σάλαϊ (82' Μπομπάλ), Κάλμαρ, Γκέρα, Φοργκάτς (61' Βάργκα).

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο- Κωνσταντινίδης, Χουχούμης (83' Γιαννούλης), Βούρος, Ρισβάνης, Τζανετόπουλος, Σιώπης, Μασούρας (58' Βέργος), Φούντας, Μαυρίας, Ιωαννίδης.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Πορτογαλία 12 (4 αγώνες)
2. Αλβανία 8 (6 αγώνες)
3. Ισραήλ 7 (3 αγώνες)
4. Ουγγαρία 7 (5 αγώνες)
5. Ελλάδα 6 (4 αγώνες)
6. Λιχτενστάιν 0 (6 αγώνες)

*οι πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στα πλει-οφ μαζί με τους τέσσερις καλύτερους δεύτερους (9 όμιλοι)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.