Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάει Euro η Ιρλανδία!

Πάει Euro η Ιρλανδία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2015 23:54
Με δύο γκολ του Γουόλτερς, η Ιρλανδία κέρδισε με 2-0 την Βοσνία και με συνολικό σκορ 3-1 εξασφάλισε την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2016!

Χρυσές δουλειές θα κάνουν οι μπυραρίες της Γαλλίας, αφού η Ιρλανδία θα δώσει το «παρών» στο Euro 2016! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γουόλτερς, η ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ κέρδισε με 2-0 την Βοσνία στο Δουβλίνο και «σφράγισε» την πρόκριση για τα τελικά της Γαλλίας μετά και το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε χωρίς αξιόλογες φάσεις ώσπου στο 23’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε χέρι του Ζουκάνοβιτς και ο Γουόλτερς το μετουσίωσε σε γκολ, «γράφοντας» το 1-0.

Μετά το γκολ, η Βοσνία κέρδισε μέτρα και προσπάθησε να απαντήσει, όμως το σουτ του Τζέκο (26’) και η κεφαλιά του Μεντούνιανιν (34’) πέρασαν πάνω από την εστία του Ράντολφ.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος! Η Βοσνία είχε φλύαρη κατοχή και το πλήρωσε στο 70’, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν δεύτερο γκολ από στημένη φάση. Μετά από φάουλ του Μπρέιντι, η μπάλα κατέληξε στον Γουόλτερς, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0!

Πέντε λεπτά μετά ο Λονγκ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπέγκοβιτς σε τετ-α-τετ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» την πρόκριση. Οι Βόσνιοι πίεσαν ασφυχτικά στα τελευταία λεπτά και στις καθυστερήσεις είχαν δοκάρι με τον Ιμπίσεβιτς για να μειώσουν στο σκορ.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ιρλανδία θα δώσει το «παρών» σε τελική φάση Euro για 2η συνεχόμενη φορά και 3η συνολικά στην ιστορία της.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.