Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Όλα μηδέν στη Λεωφόρο

Σούπερ Λιγκ: Όλα μηδέν στη Λεωφόρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2015 21:36
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο ντέρμπι της Λεωφόρου, σ’ ένα κακό παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα. Δοκάρι με τον Μπεργκ είχαν οι «πράσινοι».

Δεν είχε νικητή το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0, αποτέλεσμα που διατήρησε τους «πράσινους» στην δεύτερη θέση αλλά με -8 πλέον από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, αφού οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες με το… σταγονόμετρο και τα λεπτά κυλούσαν… βασανιστικά μέχρι τη λήξη.

Η ΑΕΚ, στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογιέτ, έκλεινε όλους τους χώρους και στο 8ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Μπαρμπόσα, ο Βάργκας βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ του έφυγε άουτ.

Ο Παναθηναϊκής δεν πλήρωσε τα πολλά αβίαστα λάθη στη μεσαία γραμμή αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την ΑΕΚ, αφού οι Σιμόες και Γιόχανσον έκλειναν καλά στα πλάγια και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν αξιόλογη φάση.

Στο 37’ ο Αναστασίου έριξε στο ματς τον Ατζαγκούν αντί του τραυματία Λαγού, όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης προχώρησε σε δεύτερη αλλαγή, βάζοντας τον Κουτρουμπή αντί του Λουντ, αφού ο Ζεκά είχε μετατραπεί σε αμυντικό χάφ.

Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να σκοράρουν με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, αφού στο 46’ ο Μπεργκ εξαπέλυσε το σουτ, το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι μετά την επέμβαση του Μπαρόχα. Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 48’, με τον Κριστάντους να πιάνει την κοντινή κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Παναθηναϊκός κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα, ωστόσο δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός. Ο Πογιέτ έριξε τον Κορδέρο αντί του Βάργκας, κάνοντας πιο συμπαγές το σχήμα της ΑΕΚ, η οποία εξασθένησε την πίεση των γηπεδούχων. Ο Παναθηναϊκός δυσκολευόταν να απειλήσει και η επόμενη καλή φάση ήρθε στο 70’, όταν μετά από κόρνερ του Νίνη, ο Σάντσεθ πήρε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Νίνης βρήκε χώρο και επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 79’ η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Στιλ απόκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάλο, κρατώντας το μηδέν. Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.