Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες κορυφής για Σίτι, Άρσεναλ, στην 3η θέση ο Ρανιέρι!

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες κορυφής για Σίτι, Άρσεναλ, στην 3η θέση ο Ρανιέρι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2015 20:15
Με πέναλτι του Τουρέ στο 89’ η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-1 την Νόριτς στο «Έτιχαντ» και διατηρήθηκε στην κορυφή μαζί με την Άρσεναλ, που πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σουόνσι. Απώλεια για Γιουνάιτεντ, 0-0 με Κρίσταλ Πάλας, την προσπέρασε η Λέστερ του Ρανιέρι!

Έστω και με αρκετό άγχος, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-1 την Νόριτς στο «Έτιχαντ» και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «πολίτες» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Νόριτς, ωστόσο κατάφεραν να σκοράρουν από στημένη φάση. Στο 67’, ο Ντε Μπρούιν εκτέλεσε φάουλ και ο Οταμέντι «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Νόριτς όμως κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83’ μετά από γκάφα του Χαρτ σε σέντρα του Μπρέιντι, με τον Ζερόμ να «γράφει» το 1-1 από κοντά. Ωστόσο, στο 89’ ο Μάρτιν έκανε χέρι στην περιοχή και ο Τουρέ λύτρωσε την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Κολάροφ είχε ευκαιρία για να χριστεί και αυτός σκόρερ, όμως έχασε το πέναλτι που εκτέλεσε.

Κορυφή η Άρσεναλ, σκόραρε ο Κάμπελ


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες κορυφής για Σίτι, Άρσεναλ, στην 3η θέση ο Ρανιέρι!
Με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, η Άρσεναλ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σουόνσι και διατηρήθηκε στην κορυφή, ισοβαθμώντας στους 25 βαθμούς με την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν στο πρώτο μέρος, ωστόσο το δεύτερο άνηκε στην Άρσεναλ. Στο 49’ ο Ζιρού «έγραψε» το 1-0, πετυχαίνοντας το γκολ Νο 2.000 της εποχής Αρσέν Βενγκέρ στους «κανονιέρηδες».

Δύο λεπτά μετά ο Τσεχ πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Σίγκουρντσον και στο 68’ ο Κοσιελνί διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, αν κι η Σουόνσι φωνάζει για επιθετικό φάουλ στον Φαμπιάνσκι.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 73’ ο Τζόελ Κάμπελ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Απώλεια η Γιουνάιτεντ, ανέβηκε στην 3η θέση ο Ρανιέρι


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες κορυφής για Σίτι, Άρσεναλ, στην 3η θέση ο Ρανιέρι!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και έμεινε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και είχαν δοκάρι στο 10ο λεπτό με τον Μπολασί. Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 31’ με τον Ρούνεϊ, ο οποίος δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτή ήταν η μοναδική φάση για την Γιουνάιτεντ, καθώς στο δεύτερο μέρος η Κρίσταλ Πάλας δεν απειλήθηκε και μάλιστα είχε μεγάλη φάση στο 74’, όταν ο Νταν δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντε Χέα με κεφαλιά.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Γιουνάιτεντ υποχώρησε στην 4η θέση με -4 από την κορυφή.

Στην 3η θέση ανέβηκε η τρομερή Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία κέρδισε με 3-2 την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς». Δύο γκολ πέτυχε ο Μαχρέζ, ενώ ο Βάρντι βρήκε για ακόμα μια φορά δίχτυα, φτάνοντας τα 11 στην Πρέμιερ Λιγκ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.