Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δεν μ' ενδιαφέρει να κερδίσω για τον Μουρίνιο»

«Δεν μ' ενδιαφέρει να κερδίσω για τον Μουρίνιο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2015 18:00
Ανεξέλεγκτη φαίνεται ότι είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια της Τσέλσι! Σύμφωνα με δημοσιογράφο του «BBC», παίκτης των «μπλε» φέρεται να είπε πως προτιμά να χάσει παρά να κερδίσει για τον Ζοζέ Μουρίνιο!

Η Τσέλσι πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού μετά τη χθεσινή ήττα από την Λίβερπουλ (3-1), υποχώρησε στην 15η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με μόλις τρεις νίκες σε 11 παιχνίδια.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του «BBC», Γκάρι Ρίτσαρντσον έβαλε… φωτιά στα σενάρια που θέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να έχει χάσει τους ποδοσφαιριστές του, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει συγκεκριμένος παίκτης, ο οποίος δεν θέλει πλέον να παίζει για τον Πορτογάλο:

«Θα σας πω αυτό που ξέρω εγώ για την Τσέλσι και τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Η πληροφορία μου, έρχεται από βασικό παίκτη της ομάδας και μου την μετέφερε έγκυρος άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Έμαθα, ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο πλέον δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές του. Αυτοί έχουν κουραστεί από τα όσα προκύπτουν κάθε φορά από τη συμπεριφορά του προπονητή, ενώ η σχέση του με τον Αζάρ είναι πιο άσχημη αυτή τη στιγμή... Μάλιστα, ένας από τους παίκτες έχει πει «καλύτερα να χάνω, παρά να κερδίζω για τον Μουρίνιο», ανέφερε το ρεπορτάζ του Ρίτσαρντσον!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.