Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε και από τη Βέροια ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε και από τη Βέροια ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2015 22:06
Με σκόρερ τους Ιντέγε (55’) και Ντουρμάζ (74’), ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-0 από την έδρα της Βέροιας και διεύρυνε το νικηφόρο σερί του στα εννέα παιχνίδια. Φωνάζουν οι γηπεδούχοι για τις φάσεις των γκολ.

Την ένατη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, που είναι η μοναδική στην Ευρώπη με απόλυτο νικών, κέρδισε με 2-0 στην Βέροια και ξέφυγε προσωρινά με +9 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι»… πέταξαν ξανά το πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν κακοί και δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία της Βέροιας με εξαίρεση δύο εκτελέσεις φάουλ του Φορτούνη. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο 5’ ο Ρομπέρτο πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση σε πλασέ του Καϊκούτ, ενώ ο τελευταίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 22’. Έξι λεπτά μετά, ο Ναζλίδης έπιασε το σουτ από ευνοϊκή θέση, ωστόσο κατάφερε να αστοχήσει. Ο Ολυμπιακός είχε κενά στην άμυνα και πήγε να το πληρώσει στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (47’), όταν ο Μαγιέφσκι πλάσαρε από κοντά, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα και στο 55’ κατάφεραν να προηγηθούν μετά από περίεργη φάση. Ο Ερνάνι έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, ο Λόπεθ δεν μπόρεσε να απομακρύνει, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Ιντέγε και κατέληξε στα δίχτυα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μπάλα χτύπησε στο πόδι και ύστερα στο χέρι του Νιγηριανού, ο οποίος το χρησιμοποίησε για να προστατευτεί από την έξοδο του αντίπαλου γκολκίπερ.

Ο Ιντέγε είχε καλή στιγμή για ένα δεύτερο γκολ στο 62’, ενώ στο 66’ το γυριστό σουτ του Μαγιέφσκι έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Ρομπέρτο. Στο 72’ ο Μάρκο Σίλβα έριξε στο ματς τον Ντουρμάζ και δύο λεπτά μετά ο Σουηδός «έγραψε» το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το οποίο όμως κακώς δόθηκε.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, το οποίο βρήκε την Βέροια να τελειώνει με δέκα λόγω αποβολής του Ιμπραΐμ (86’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.