Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Διέλυσε τη Μίλαν η Νάπολι, μόνη στην κορυφή η Φιορεντίνα

Σέριε Α: Διέλυσε τη Μίλαν η Νάπολι, μόνη στην κορυφή η Φιορεντίνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2015 00:19
Με πρωταγωνιστή τον Ινσίνιε (δύο γκολ, μια ασίστ), η Νάπολι διέλυσε με 4-0 την Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και συνεχίζει την ανοδική της πορεία, ανεβαίνοντας στην 6η θέση. Μόνη στην κορυφή η Φιορεντίνα, 3-0 την Αταλάντα.

Μετά την πεντάρα στην Λάτσιο (5-0) και τη νίκη κόντρα στην Γιουβέντους (2-1), η Νάπολι έκανε… πάρτι στο «Σαν Σίρο», διαλύοντας με 4-0 την τραγική Μίλαν!

Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, η οποία υποχρέωσε τους «ροσονέρι» σε ιστορικό διασυρμό, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ινσίνιε. Ο Ιταλός έδωσε την ασίστ στο γκολ του Άλαν (13’) και ο ίδιος πήρε τη σκυτάλη, πετυχαίνοντας δύο τέρματα (48’, 67’), για το 3-0 των Ναπολιτάνων.

Η ομάδα του Μιχάιλοβιτς ήταν τραγική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο 78’ δέχτηκε τέταρτο τέρμα χάρη σε αυτογκόλ του Έλι. Το 4-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Νάπολι πανηγύρισε την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της απέναντι στην Μίλαν στο πρωτάθλημα.

Με τη νίκη τους, οι «παρτενοπέι» έφτασαν τους 12 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 6η θέση με Κιέβο και Σασσουόλο. Στον αντίποδα, η Μίλαν γνώρισε 4η ήττα και υποχώρησε στην 11η θέση με 9 βαθμούς.

Μόνη στην κορυφή η Φιορεντίνα, στο -10 η Γιουβέντους


Σέριε Α: Διέλυσε τη Μίλαν η Νάπολι, μόνη στην κορυφή η Φιορεντίνα
Η Φιορεντίνα κέρδισε με 3-0 την Αταλάντα στο «Αρτέμιο Φράνκι» και προσπέρασε την Ίντερ στην κορυφή της Σέριε Α, όντας στο +2 από τους «νερατζούρι».

Στο 5ο λεπτό ο Μπλαζικόφσκι κέρδισε πέναλτι, την αποβολή του Παλέτα και έδωσε την ευκαιρία στον Ίλισιτς να «γράψει» το 1-0 από την άσπρη βούλα. Στο 34’, ο Μπόρχα Βαρέλο «έγραψε» το 2-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσες το 90’ ο Βερδού, μετά από ασίστ του Κάλινιτς.

Στο -10 από την κορυφή βρίσκεται η Γιουβέντους, η οποία κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Μπολόνια και πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του Μουνιέ, ωστόσο η «Γηραιά Κυρία» έφερε… τούμπα το ματς με τον εξαιρετικό Μοράτα.

Στο 33’ ο Ισπανός ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά και ο ίδιος κέρδισε πέναλτι στο 52’, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ντιμπάλα. Ο Μοράτα ήταν σε πολύ καλή ημέρα και συμμετείχε και στο 3ο γκολ της ομάδας του, αφού στο 69’ έδωσε εξαιρετική ασίστ στον Κεντίρα και αυτός έβαλε με κεφαλιά το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Τορινέζων.

Από την άλλη, στο -3 από την κορυφή βρίσκεται η Λάτσιο, η οποία επικράτησε με 2-0 της Φροζινόνε στο «Ολίμπικο» χάρη σε γκολ των Κειτά (80’) και Τζόρτζεβιτς (90+4’).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.