Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Ρότζερς από τη Λίβερπουλ

Τέλος ο Ρότζερς από τη Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2015 23:31
Παρελθόν από τον πάγκο της Λίβερπουλ αποτελεί ο Μπρένταν Ρότζερς, λίγες ώρες μετά την ισοπαλία (1-1) των «κόκκινων» στο ντέρμπι με την Έβερτον. Κλοπ και Αντσελότι οι δύο υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν.

Ύστερα από τρία χρόνια στον πάγκο της Λίβερπουλ, ο Μπρένταν δεν βρίσκεται πια στο «τιμόνι» των «κόκκινων». Ο Β. Ιρλανδός τεχνικός πλήρωσε το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του Μερσεσάϊντ και η διοίκηση αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε ξανά επιτυχίες στο γήπεδο στο μέλλον... Ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση του επόμενου κόουτς και ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε καταλήξει στον διάδοχο», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι ιδιοκτήτες του συλλόγου, που ευχαρίστησαν τον Ρότζερς για τη συνεργασία τους.

Γιούργκεν Κλοπ και Κάρλο Αντσελότι είναι οι δύο υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος αφήνει τη Λίβερπουλ έχοντας σημειώσει 63 νίκες, 30 ισοπαλίες και 29 ήττες σε 122 παιχνίδια πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 42χρονος είχε ποσοστό νικών 51,6%, το δεύτερο μεγαλύτερο που είχε οποιοσδήποτε προπονητής των «κόκκινων» στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά τον Μπενίτεθ (55,3%).

Φυσικά αυτό το ποσοστό δεν μετουσιώθηκε ποτέ σε κάποιο τίτλο, αν και ο Β. Ιρλανδός έφτασε πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία τη σεζόν 2013/14, όταν η Λίβερπουλ έχασε μέσα από τα χέρια της το πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.