Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα Άρσεναλ σε Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα Άρσεναλ σε Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2015 19:52
Με τρεις… κανονιές στο πρώτο 20λεπτο, η Άρσεναλ κέρδισε με 3-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έμιρειτς» και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από το Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Άρσεναλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του «Έμιρειτς» με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με πρωταγωνιστές τους Σάντσες (δύο γκολ) και Οζίλ (γκολ και ασίστ), οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν με 3-0 τους «κόκκινους διαβόλους» και τους έπιασαν στην 2η θέση με 16 βαθμούς.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά προβλήματα της Γιουνάιτεντ και «καθάρισε» το ντέρμπι στο πρώτο 20λεπτο! Στο 6’, Ράμσεϊ και Οζίλ συνεργάστηκαν εξαιρετικά, ο δεύτερος έκανε το γύρισμα στο κέντρο της μικρής περιοχής και ο Σάντσες με τακουνάκι άνοιξε το σκορ!

Ένα λεπτό μετά, ο Γουόλκοτ βρήκε ωραία τον Οζίλ και αυτός «εκτέλεσε» τον Ντε Χέα από κοντά, «γράφοντας» το 2-0! Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να συνέλθει μετά τα δύο γρήγορα γκολ και στο 19’ ο Σάντσες ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με εκπληκτική ενέργεια και σουτ, που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ντε Χέα.

Η Άρσεναλ συνέχιζε να πιέζει και στο 34’ ο Ράμσεϊ δεν κατάφερε να σκοράρει προ του Ντε Χέα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να προσθέσει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Η Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο, ωστόσο θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με ένα γκολ, αν στο 44’ ο Μαρσιάλ νικούσε τον Τσεχ από κοντά.

Στην επανάληψη, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την κατοχή και έψαχναν τον τρόπο για να μειώσουν. Στο 49’ ο Τσεχ μπλόκαρε το σουτ του Γιάνγκ και στο 68’ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ρούνεϊ, κρατώντας το μηδέν. Στον αντίποδα, η Άρσεναλ είχε σημαντική ευκαιρία για το 4-0 στο 73’, όμως ο Οζίλ δεν μπόρεσε να νικήσει για τρίτη φορά τον Ντε Χέα, με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 86’ ο Ζιρού δεν κατάφερε να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι, πιάνοντας ένα αδύναμο σουτ. Το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον στην 2η θέση με 16 βαθμούς, δύο λιγότερος απ’ όσους έχει η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.