Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε και από την Τούμπα ο Ολυμπιακός!

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε και από την Τούμπα ο Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2015 22:31
Με γκολ των Ιντέγε (27’) και Μιλιβόγιεβιτς (36’), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και έκανε το «6 στα 6» στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος και στη συνέχεια άντεξαν την πίεση των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να φύγουν με σπουδαίο «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη.

Ιντέγε με σουτ (27’) και Μιλιβόγιεβιτς με κεφαλιά (36’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό, ο οποίος στη συνέχεια διαχειρίστηκε το παιχνίδι και πήρε τη νίκη χάρη και στις αποκρούσεις του Ρομπέρτο.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» δημιούργησε ευκαιρίες για να μειώσει και να μπει ξανά στο ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα τη φετινή σεζόν.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα μετά τον Φεβρουάριο του 2012, με τους Πειραιώτες να φτάνουν τους 18 βαθμούς και να διατηρούνται μόνοι πρώτοι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 10 και ισοβαθμεί με τον Πανιώνιο στην 4η θέση.

Το ματς:


Σούπερ Λιγκ: Πέρασε και από την Τούμπα ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο πρώτο μέρος και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 5ο λεπτό με τον Φορτούνη, ο οποίος δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από γύρισμα του ορεξάτου Ντουρμάζ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά νευρικός, έκανε αρκετά λάθη και δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα, με αποτέλεσμα να μην μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ολυμπιακού. Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» κυκλοφορούσαν γρήγορα τη μπάλα και είχαν ένα ονειρικό δεκάλεπτο, όπου κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ.

Στο 27΄ο Φορτούνης πέρασε πολύ ωραία την πάσα στον Ιντέγε, αυτός άδειασε τον Κόστα και με εξαιρετικό τελείωμα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Όλσεν, «γράφοντας» το 1-0. Το γκολ επηρέασε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έδειξε ψυχραιμία και στο 36’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε δεύτερο γκολ. Μετά από κόρνερ του Φορτούνη, ο Μιλιβόγιεβιτς σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με καρφωτή κεφαλιά, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε και από την Τούμπα ο Ολυμπιακός!
Μετά το δεύτερο γκολ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέτρα και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ πριν το ημίχρονο. Στο 39’ ο Μακ ξέφυγε από Ομάρ και Σιόβα, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρομπέρτο, που έδιωξε σωτήρια με γροθιές. Έξι λεπτά μετά, ο Αθανασιάδης τσίμπησε τη μπάλα μπροστά από Σιόβα και Μποτία, όμως η λόμπα που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Τούντορ έριξε στο ματς τον Μπερμπάτοφ, γυρίζοντας το σύστημα σε 4-4-2. Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή και στο 54’ ο Βούλγαρος φορ είχε σημαντική στιγμή με πλασέ, όμως ο Ρομπέρτο ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε νέα μεγάλη στιγμή στο 60’, με τον Κασάμι να σώζει σωτήρια στη γραμμή το σουτ του Κλάους. Έχοντας «αέρα» δύο τερμάτων, ο Ολυμπιακός είχε δώσει αρκετό χώρο στον ΠΑΟΚ έχοντας ως στόχο να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 73’ είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ξαναμπούν στο ματς. Μετά από κόρνερ, ο Ρομπέρτο απόκρουσε την κεφαλιά του Τζιόλη και στη συνέχεια μπλόκαρε και το κοντινό πλασέ του Βίτορ, κρατώντας το μηδέν.

Αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη στιγμή στον παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός άντεξε την πίεση του ΠΑΟΚ και έφυγε με σπουδαία νίκη από την Τούμπα, κάνοντας το «6 στα 6», μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Ροντρίγκεζ, Τζιόλης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης (28 Κίτσιου, 75 Ζάιρο), Μακ, Πέλκας (46' Μπερμπάτοφ), Αθανασιάδης

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (85' Σαλίνο), Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Σεμπά, Φορτούνης (63 Καμπιάσο), Ντουρμάζ, Ιντέγε (68 Φιμπόγκασον)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.