Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά στο ντέρμπι του «Μέρσεϊσαϊντ»

Πρέμιερ Λιγκ: Μοιρασιά στο ντέρμπι του «Μέρσεϊσαϊντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2015 17:42
Δεν είχε νικητή του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, καθώς Έβερτον και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Γκούντισον Παρκ» χάρη στα γκολ των Ίνγκς (41’) και Λουκάκου (45+1’) στο πρώτο μέρος.

Συνεχίστηκε η παράδοση στα ντέρμπι της Έβερτον με την Λίβερπουλ που θέλει ισόπαλες τις δύο ομάδες! «Μπλε» και «κόκκινοι» έμειναν στο 1-1 στο «Γκούντισον Παρκ», με αποτέλεσμα οι έξι από τις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων να έχουν λήξει χωρίς νικητή!

Η Λίβερπουλ μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 26’ έχασε «χρυσή» ευκαιρία για το 1-0, καθώς ο Μίλνερ δεν κατάφερε να νικήσει τον Χάουαρντ σε τετ-α-τετ. Η φάση αυτή αφύπνισε την Έβερτον, η οποία στη συνέχεια είχε δύο μεγάλες στιγμές με τον Νέισμιθ (28’, 31’) αλλά ο Μινιολέ κράτησε το μηδέν.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς, όμως στο 41’ πλήρωσαν την αμυντική αδράνεια στην άμυνα τους και βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Μετά από κόρνερ του Μίλνερ, ο Ίνγκς έπιασε αφύλακτος την κεφαλιά και «έγραψε» το 1-0, «παγώνοντας» το «Γκούντισον Παρκ». Η απάντηση της Έβερτον ήρθε όμως άμεσα, καθώς στο 45+1’ τα «ζαχαρωτά» ισοφάρισαν σε 1-1 με κοντινό σουτ του Λουκάκου.

Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, η Έβερτον είχε την υπεροχή σ’ όλο το δεύτερο μέρος, ωστόσο είχε πρόβλημα στην τελική πάσα και δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Λίβερπουλ, που έκλεινε σωστά τους χώρους.

Γενικότερα, οι δύο ομάδες προτίμησαν να μην ρισκάρουν ιδιαίτερα και το παιχνίδι κυλούσε χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες. Στο 70’ ήρθε η καλύτερη στιγμή για την Έβερτον με σουτ του Λουκάκου, το οποίο εξουδετέρωσε ο Μινιολέ, ενώ στο 72’ ο Κουτίνιο βρήκε χώρο για το σουτ, αλλά ο Χάουαρντ έδιωξε με γροθιές.

Πέντε λεπτά μετά ο Άτκινσον χάρισε τη δεύτερη κίτρινη στον Λούκας (αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Ρότζερς) και στο 88’ ο Φούνες Μόρι έκανε σωτήριο τάκλιν, πριν ο Στάριτζ βγει τετ-α-τετ με τον Χάουαρντ. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Έβερτον παρέμεινε για 11 παιχνίδια χωρίς νίκη απέναντι στην Λίβερπουλ.

Τουλάχιστον, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προπορεύεται της Λίβερπουλ στη βαθμολογία, αφού τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται στην 6η θέση με 13 βαθμούς, ενώ οι «κόκκινοι» ανέβηκαν στην 10η με 12.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.