Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Απόδραση με Τελάντερ

Σούπερ Λιγκ: Απόδραση με Τελάντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2015 22:48
Με γκολ του Τελάντερ στο 83’, ο κακός Παναθηναϊκός πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ξάνθης και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Κάκιστη διαιτησία από τον Βοσκάκη.

Ο Παναθηναϊκός δεν πλήρωσε την κακή του εμφάνιση στα Πηγάδια και με γκολ του Τελάντερ (83’), έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Ξάνθης, φτάνοντας τις πέντε νίκες σε έξι παιχνίδι.

Η ομάδα του Αναστασίου ξεκίνησε το ματς με νευρικότητα, έκανε αρκετά αβίαστα λάθη και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να φτιάξει φάσεις. Το πρέσινγκ της Ξάνθης δημιούργησε πολλά προβλήματα στους «πράσινους», που δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να την περάσουν στην επίθεση.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις μέχρι το πρώτο μισάωρο, όταν οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους. Η πρώτη καλή στιγμή του Παναθηναϊκού ήρθε στο 31’ με ένα γύρισμα του Καλτσά και ένα λεπτό μετά το «τριφύλλι» ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μπεργκ από τον Γουάλας, ο οποίος βρήκε με το γόνατο τον Σουηδό φορ.

Η Ξάνθη δεν είχε καμία τελική προς την εστία του Στιλ, ωστόσο ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι και η μοναδική τελική του Παναθηναϊκού ήρθε στο 40’ σε σουτ του Αμπέιντ έξω από την περιοχή, το οποίο μπλόκαρε ο Τσέναμο.

Οι «πράσινοι» κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα στο δεύτερο μέρος και στο 56’ φώναξαν για φάουλ στον Μπεργκ έξω από την περιοχή, το οποίο δεν έδωσε ο Βοσκάκης, προκαλώντας την αντίδραση του Σουηδού.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στην Ξάνθη. Στο 66’, ο Βασιλακάκης μπήκε ανάμεσα σε Νάνο και Τελάντερ, έπιασε την κοντινή κεφαλιά, όμως ο Στιλ κράτησε το μηδέν.

Η είσοδος του Καρέλη βοήθησε τον Παναθηναϊκό και στο 74’ Έλληνας άσος είχε σημαντική στιγμή με σουτ, ωστόσο ο Τσενάμο κατάφερε να αποκρούσει. Είχαν προηγηθεί δύο λάθος υποδείξεις του βοηθού για οφσάιντ σε Τελάντερ και Μπεργκ!

Οι «πράσινοι» ανέβασαν τις γραμμές τους, ψάχνοντας το γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 83’. Μετά από κόρνερ του Νάνο, ο Τελάντερ πήδηξε πιο ψηλά από όλους και «έγραψε» το 1-0 με δυνατή κεφαλιά. Η ομάδα του Αναστασίου κράτησε το υπέρ της προβάδισμα και έφυγε με σπουδαία νίκη από τα Πηγάδια (πρώτη φορά μετά το 2012), ανεβαίνοντας προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.