Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Παρέμεινε πρώτη η Γερμανία, σταμάτησε στα οκτώ η Πολωνία (video)

Προκριματικά Euro: Παρέμεινε πρώτη η Γερμανία, σταμάτησε στα οκτώ η Πολωνία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2015 01:10
Με πρωταγωνιστή τον Μίλερ (2 γκολ, 1 ασίστ), η Γερμανία κέρδισε με 3-2 την Σκοτία στη Γλασκώβη και την επόμενη αγωνιστική θα μπορέσει να «σφραγίσει» και μαθηματικά το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2016. Στο -2 από την κορυφή η Πολωνία, 8-1 το Γιβραλτάρ, προβάδισμα για 3η θέση η Ιρλανδία.

Την 6η νίκη της σε 8 παιχνίδια πήρε η Γερμανία, η οποία κέρδισε με 3-2 την Σκοτία στη Γλασκώβη και έκανε ακόμα ένα βήμα για την απευθείας πρόκριση στα τελικά της Γαλλίας.

Πρωταγωνιστής για τους πρωταθλητές κόσμου ήταν ο Μίλερ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (18’,34’) και έδωσε την ασίστ στο τέρμα του Γκουντογκάν (54’). Η Σκωτία αποδείχθηκε σκληρό «καρύδι» και ισοφάρισε δύο φορές με τους Χούμελς (28’ αυτ.) και ΜακΆρθουρ (43’), ωστόσο δεν είχε απάντηση και στο γκολ του άσου της Ντόρτμουντ.

Σταμάτησε στα οκτώ η Πολωνία, προβάδισμα για την 3η θέση η Ιρλανδία


Προκριματικά Euro: Παρέμεινε πρώτη η Γερμανία, σταμάτησε στα οκτώ η Πολωνία (video)
Η Πολωνία δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στο αδύναμο Γιβραλτάρ και πήρε εμφατική νίκη με 8-1 στην Βαρσοβία, παραμένοντας στο -2 από την πρωτοπόρο Γερμανία.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Γκροσίτσκι (8’, 15’), Λεβαντόφσκι (18’, 29’) και Μίλικ (56’, 72’), ενώ Μπλαστσικόβσκι (59’ πεν.) και Καπούστσκα (73’) πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ για τους Πολωνούς.

Στο 87’ ο Γκόσλινγκ πέτυχε το γκολ της τιμής για το Γιβραλτάρ, το οποίο πανηγυρίστηκε σαν νικητήριο από τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα με αυτό το τέρμα, το Γιβραλτάρ έφτασε τα δύο γκολ στην προκριματική φάση, όσα έχει και η Ελλάδα μετά από 8 αγωνιστικές. Μόνο το Σαν Μαρίνο έχει χειρότερη επίδοση, αφού δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει

Στο άλλο ματς, η Ιρλανδία κέρδισε με 1-0 την Γεωργία και διατήρησε το -2 από την 2η Πολωνία, ενώ είναι το μεγάλο φαβορί για την 3η θέση, ξεφεύγοντας με +4 από την 4η Σκοτία.

Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε ο Γουόλτερς στο 69’ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Χέντρικ, ο οποίος πέρασε από τρεις παίκτες πριν δώσει την ασίστ στον άσο της Στόουκ.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Γερμανία 19
2. Πολωνία 17
3. Ιρλανδία 15
4. Σκοτία 11
5. Γεωργία 6
6. Γιβραλτάρ 0






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.