Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Μπάγερν

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/9/2015 19:02
Την Τρίτη (8/9) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν κι αναμένονται να γίνουν ανάρπαστα.

Μέσω ανακοίνωσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό τον τρόπο διάθεσης των πολύ λίγων εισιτηρίων που θα διατεθούν για το παιχνίδι με την Μπάγερν, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με δεδομένο ότι πάνω από 20.000 κάρτες διαρκείας έχουν βρει ήδη κάτοχο, ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθεί είναι αρκετά περιορισμένος.

Τα εισιτήρια θα διατεθούν την Τρίτη 08/09, έξω από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:


«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 1ης Αγωνιστικής του Champions League απέναντι στην BAYERN MUNCHEN που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τετάρτη 16/09/15 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Πολύ μικρός αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Τρίτη 08/09/15 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Επίσης, ένας μικρός αριθμός εισιτήριων θα διατεθεί μέσω Internet (www.olympiacos.org) για τις θύρες 01, 02, 10, 21, 33, VVIP από τη Τρίτη 08/09/15 από τις 11:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, στις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00).

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ μέχρι 2 εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 30€, 50€, 60€, 150€ & 350€ (VVIP).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr )

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.