Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: «Λύγισε» στο τέλος η Κύπρος, θα περιμένει η Ουαλία

Προκριματικά Euro: «Λύγισε» στο τέλος η Κύπρος, θα περιμένει η Ουαλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/9/2015 00:33
Η Κύπρος στάθηκε παλικαρίσια κόντρα στο Βέλγιο, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι έφυγαν με τη νίκη (1-0) από το «ΓΣΠ» χάρη στο γκολ του Αζάρ στο 86ο λεπτό. Έχασε την ευκαιρία για την πρόκριση η Ουαλία, 0-0 με Ισραήλ.

Πολύ δύσκολο έγινε το έργο της Κύπρου για την 3η θέση του ομίλου. Οι Κύπριοι ηττήθηκαν με 1-0 από το Βέλγιο στο «ΓΣΠ» και υποχώρησαν στην 5η θέση με -4 από το 3ο Ισραήλ και -2 από τη 4η Βοσνία.

Το γκολ για τους «κόκκινους διαβόλους» πέτυχε στο 86’ ο Αζάρ, «σκοτώνοντας» την Κύπρο, όπως ακριβώς έκανε ο Μπέιλ λίγες ημέρες νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο.

Με τη νίκη, το Βέλγιο έφτασε τους 17 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρόκριση για τα τελικά του Euro στο ματς με την Ανδόρα.

Έχασε την ευκαιρία η Ουαλία, ελπίζει για 3η θέση η Βοσνία


Προκριματικά Euro: «Λύγισε» στο τέλος η Κύπρος, θα περιμένει η Ουαλία
Η Ουαλία έμεινε στο 0-0 με το Ισραήλ στο Κάρντιφ και έχασε την ευκαιρία να «σφραγίσει» από σήμερα το εισιτήριο για τα τελικά του Euro.

Οι Ισραηλινοί… έχτισαν τείχος στην περιοχή τους και κατάφεραν να μπλοκάρουν τον Γκάρεθ Μπέιλ και τους υπόλοιπους παίκτες των Ουαλών, που θα πρέπει να περιμένουν για να πάρουν την πρόκριση.

Από την άλλη, η Βοσνία κέρδισε με 3-0 την Ανδόρα στη Ζένιτσα και μείωσε στο -2 τη διαφορά της από την 3η θέση και το Ισραήλ.

Μπίτσακτσιτς (14’), Τζέκο (30’) και Λούλιτς (45’) πέτυχαν τα τρία γκολ για τους Βόσνιους, οι οποίοι στα επόμενα δύο παιχνίδια θα αντιμετωπίσουν την Ουαλία εντός και την Κύπρο εκτός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.