Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάνας: «Εμφάνιση αντάξια του ονόματος της Εθνικής»

Τσάνας: «Εμφάνιση αντάξια του ονόματος της Εθνικής»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/9/2015 22:57
Μια εμφάνιση αντάξια του ονόματος της Εθνικής ζήτησε ο Κώστας Τσάνας ενόψει του αγώνα της Ελλάδας με την Ρουμανία στο Βουκουρέστι.

Ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Κώστας Τσάνας μίλησε για το αυριανό ματς με την Ρουμανία στο Βουκουρέστι, ζητώντας από τους παίκτες τους μια εμφάνιση αντάξια του ονόματος της «γαλανόλευκης».

Ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε πως η Εθνική θα πρέπει να βρει ξανά τον εαυτό της, ενώ αποκάλυψε πως θα γίνουν αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Φινλανδία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τσάνα στη συνέντευξη Τύπου:


Για την άποψη του Ιορντανέσκου πως η Ελλάδα ήταν η πιο καλή ομάδα του ομίλου: «Εντάξει, αρχικά θέλουμε να πούμε πως αυτή είναι η άποψη του κ. Ιορνταντέσκου για την Εθνική μας ομάδα. Η βαθμολογία δεν δείχνει αυτό όμως. Και είμαστε υποχρεωμένοι εάν πιστεύει κάτι τέτοιο για εμάς να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο.

Για το τι περιμένει από την Εθνική: «Η Ελλάδα και η Εθνική μας ομάδα αυτήν την στιγμή αυτό που έχει ανάγκη είναι να βρει τον εαυτό της. Μακάρι να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς από αυτό το παιχνίδι. Αλλά αυτό που νομίζω ότι σαν ομάδα μπορούμε να απαιτήσουμε είναι μία εμφάνιση αντάξια του ονόματος της Εθνικής ομάδας. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουν όλοι οι άλλοι στην Εθνική μας ομάδα και να μην πιστεύουμε εμείς».

Για το πώς βλέπουν οι Έλληνες φίλαθλοι την κατάσταση: «Αυτό που βλέπουν οι Έλληνες φίλαθλοι δεν είναι τίποτε άλλο εκτός από αυτό που νιώθουμε εμείς. Υπάρχει απογοήτευση αυτήν την στιγμή τόσο στους φιλάθλους όσο και σε όλους εμάς που αποτελούμε την Εθνική ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι που ποτέ δεν μπορείς να κοιτάξεις μπροστά, το μέλλον δηλαδή και να το μπερδεύεις με το παρελθόν. Ήταν μία μεγάλη επιτυχία και την χαρήκαμε. Αλλά τώρα έχει αλλάξει αυτή η ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε κάτι καλύτερο για το μέλλον».Για τη γνώμη του για τη Ρουμανία: «Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλό μας. Είναι παραδοσιακά μία χώρα που ανέκαθεν είχε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εμείς βλέπουμε την ομάδα της Ρουμανίας σαν ένα σύνολο, το οποίο έχει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα παρά μειονεκτήματα σαν ομάδα. Γίνεται πολύ πιο δυνατή στην έδρα της. Και έχει όπως είπε προηγουμένως και ο Ορέστης ποδοσφαιριστές πάρα πολύ υψηλού επιπέδου, καθώς και έναν προπονητή ο οποίος έχει τόσα χρόνια έχει αποδείξει με την πορεία του την πολύ καλή δουλειά που κάνει».

Για τα προγνωστικά του για την πρόκριση: «Δεν μπορώ να κάνω κάποιο προγνωστικό για τα επόμενα παιχνίδια. Γιατί θεωρητικά ελπίζουν περισσότερες ομάδες από τις 2 πρώτες και αυτές που μπορούν να πάνε στο μπαράζ. Αλλά θεωρώ πως η ομάδα της Ρουμανίας θα είναι μία από αυτές που θα προκριθεί για τα τελικά».

Για τα σχέδια του: «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θα κάνουμε. Γιατί θέλω όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι σε τέτοια θέση ώστε να περιμένουν να αγωνιστούν. Σαφώς οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι θα κάνουν αλλά πρώτα θα ανακοινώσω το οτιδήποτε στους ποδοσφαιριστές και μετά οτιδήποτε άλλο. Όσον αφορά σε αυτό που λέτε θα προσπαθήσουμε να είμαστε αξιοπρεπείς και ανταγωνιστικοί, πιστεύοντας πως η ομάδα έχει κίνητρο για τα 3 επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το αυριανό να κάνει ό,τι καλύτερο».

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Ο σύντομος χρόνος μεταξύ των δύο παιχνιδιών και η προσπάθεια που έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι μας δίνει την δυνατότητα για τους ποδοσφαιριστές που δεν ξεκίνησαν στο προηγούμενο παιχνίδι, να ξεκινήσουν αύριο. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τον αριθμό των αλλαγών που θα γίνουν σε σχέση με το παιχνίδι της Φινλανδίας».

Για το αν υπήρξε κάτι θετικό στο ματς με την Φινλανδία: «Eγώ προσωπικά σε σχέση με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών έμεινα ικανοποιημένος, γιατί παρά την ήττα είδα μία ομάδα που είχε διάθεση, είχε πάθος και πολλά άλλα στοιχεία που εμένα μου δίνουν την δυνατότητα να πιστεύω πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν συν τους άλλους που για διάφορους λόγους ή για τραυματισμούς δεν έπαιξαν, μπορούν να ξαναδώσουν στην Εθνική ομάδα οντότητα. Γιατί από την στιγμή που είσαι τελευταίος κοιτάς το πως θα αρχίσεις να κερδίζεις πράγματα για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση».

Για το αν θα αλλάξει τακτική: «Θα το δούμε αύριο αυτό. Νομίζω ότι δεν θα κερδίσω κάτι εάν σας πω ότι θα είναι ίδια ή διαφορετική».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.