Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Νίκη και προβάδισμα για Νορβηγία (video)

Προκριματικά Euro: Νίκη και προβάδισμα για Νορβηγία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/9/2015 21:43
Με δύο γκολ του Μπεργκέτ, η Νορβηγία κέρδισε με 2-0 την Κροατία στο Όσλο και πέρασε προσωρινά στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου, εξασφαλίζοντας το προβάδισμα για την απευθείας πρόκριση στο Euro της Γαλλίας

Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια της για την απευθείας πρόκριση στο Euro πήρε η Νορβηγία. Οι Νορβηγοί κέρδισαν με 2-0 την Κροατία στο Όσλο και ανέβηκαν προσωρινά στην 1η θέση του 8ου ομίλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπεργκέτ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (50’, 69’). Η Κροατία δεν κατάφερε να αντιδράσει και υποχώρησε στην 3η θέση, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των προκριματικών.

Σ’ όλο το ματς αγωνίστηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού, ενώ ο Ντανιελ Πράνιτς του Παναθηναϊκού είδε το παιχνίδι από τον πάγκο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Μάλτα και Αζερμπαϊτζάν ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο Τα’ Κάλι. Οι Αζέροι προηγήθηκαν στο 36’ με γκολ του Αμιργκουλίγεβ, όμως οι Μαλτέζοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 55’ με τρομερό σουτ του Μιφσουντ (55’). Ο Εφιόνγκ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 71’, όμως δέκα λεπτά μετά ο Αμιργκουλίγεβ ισοφάρισε για το τελικό 2-2.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.