Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Εφιάλτης για Λάτσιο, 2x2 με Γιόβετιτς η Ίντερ

Σέριε Α: Εφιάλτης για Λάτσιο, 2x2 με Γιόβετιτς η Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2015 00:07
Η Κιέβο διέλυσε με 4-0 την Λάτσιο στη Βερόνα και έκανε το 2x2 στη Σέριε Α, ενώ η Φιορεντίνα έχασε με 3-1 στην έδρα της Τορίνο παρότι προηγήθηκε στο σκορ! Με δύο γκολ του Γιόβετιτς (το δεύτερο στο 89’), η Ίντερ κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Κάρπι, ενώ μεγάλο comeback για την Σαμπντόρια, 2-2 από 0-2 στην έδρα της Νάπολι!

Η Κιέβο αγνοούσε τη νίκη στην έδρα της κόντρα στην Λάτσιο από τον Ιανουάριο του 2002, ωστόσο έσπασε την αρνητική παράδοση, διαλύοντας με 4-0 τους «λατσιάλι» στη Βερόνα!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12’ με ωραίο σουτ του Μετζιορίνι και στο 30’ ο Ιταλός γύρισε με τακουνάκι (!) στον Παλόσκι, ο οποίος «έγραψε» το 2-0 με κεφαλιά.

Στο 45’ ο Μπίρσα ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 68’ ο Σλοβένος έδωσε την ασίστ για το γκολ του Παλόσκι, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

2x2 με Γιόβετιτς η Ίντερ


Σέριε Α: Εφιάλτης για Λάτσιο, 2x2 με Γιόβετιτς η Ίντερ
Η Ίντερ «φλέρταρε» με τη γκέλα στην έδρα της νεοφώτιστης Κάρπι, όμως ο Γιόβετιτς με δύο γκολ (το δεύτερο στο 89’) χάρισε ξανά τη νίκη (2-1) στους «νερατζούρι», μετά τα νικητήριο γκολ στο πρώτο παιχνίδι με την Αταλάντα.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 31’, μετά από αδράνεια στην άμυνα της Κάρπι, «γράφοντας» το 1-1. Οι νεοφώτιστοι δεν τα παράτησαν, έμειναν στο ματς και στο 81’ ισοφάρισαν σε 1-1 με προβολή του Ντι Γκαούντιο.

Ωστόσο, στο 89’ ο Γκουαρίν ανατράπηκε στην περιοχή από τον Σίλβα και ο Γιόβετιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-1 από την άσπρη βούλα, φτάνοντας τα 3 γκολ στη Σέριε Α.

Αυτοκτόνησε η Νάπολι


Σέριε Α: Εφιάλτης για Λάτσιο, 2x2 με Γιόβετιτς η Ίντερ
Η Νάπολι κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Σαμπντόρια, καθώς μέχρι το 39’ προηγούνταν με 2-0, ωστόσο οι Γενοβέζοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (2-2) και έφυγαν με σπουδαίο βαθμό από το «Σαν Πάολο».

Όπως και στην πρεμιέρα με την Σασουόλο, η Νάπολι σκόραρε νωρίς, ανοίγοντας το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Ιγκουαϊν. Ο Αργεντινός έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «παρτενοπέι», «γράφοντας» το 2-0 στο 39’, όμως όλα άλλαξαν μέσα σε δύο λεπτά στην επανάληψη.

Στο 57’ ο Φερνάντο κέρδισε πέναλτι από τον Αλμπιόλ και ο Έντερ το μετουσίωσε σε γκολ, ενώ δύο λεπτά μετά ο άσος των φιλοξενούμενων πέρασε Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί και νίκησε τον Ρέινα για το 2-2.

Μάλιστα η Σαμπντόρια είχε ευκαιρίες για την ολική ανατροπή, με κορυφαία το οριζόντιο δοκάρι του Μουριέλ στο 81’. Στον αντίποδα, η Νάπολι είχε και αυτή καλές στιγμές για το νικητήριο γκολ, όμως το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Σάρι έμεινε με ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές

Φοβερή ανατροπή και 2x2 για Τορίνο


Σέριε Α: Εφιάλτης για Λάτσιο, 2x2 με Γιόβετιτς η Ίντερ
Η Φιορεντίνα προηγήθηκε στην έδρα της Τορίνο, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 3-1 και έκαναν το 2x2 στο πρωτάθλημα.

Το γκολ του Μάρκος Αλόνσο στο 10ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ τους «βιόλα», όμως τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Στο 67’ ο Μορέτι ισοφάρισε σε 1-1 και δύο λεπτά μετά ο Κουαλιαρέλα ολοκλήρωσε την ανατροπή μετά από αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Η Φιορεντίνα δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο Μπαζέλι διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 77’ με εκπληκτικό σουτ μέτρα έξω από την περιοχή.

Η «γκρανάτα» έκανε το 2x2 και ισοβαθμέι στην κορυφή με Σασσουόλο, Κιέβο, Ίντερ και Παλέρμο. Η τελευταία έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Ουντινέζε με γκολ του Ριγκόνι (8’) και κράτησε το σκορ μέχρι το φινάλε παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 70’ λόγω αποβολής του Στρούνα.

Η Αταλάντα κέρδισε με 2-0 την Φροζινόνε και πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, όπως και η Τζένοα, η οποία επικράτησε με το ίδιο σκορ της Βερόνα στο «Λουίτζι Φεράρις».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.