Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: 3x3 η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: 3x3 η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2015 19:13
Η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-1 την Χέρτα στο Βεστφάλεν και έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά τη Μπάγερν, που έκανε το «3 στα «3 στη φετινή Μπουντεσλίγκα.

Εξαιρετική είναι στο ξεκίνημα της σεζόν η Ντόρτμουντ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κέρδισε με 3-1 την Χέρτα στο Βεστφάλεν και συγκατοικεί με την Μπάγερν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (βασικός) ξεκίνησε «μουδιασμένα» και στο 15’ λίγο έλλειψε να μείνει πίσω στο σκορ, όταν ο Χαραγκούσι ξέφυγε από τον Έλληνα αμυντικό όμως ο Χούμελς τον έκοψε εγκαίρως.

Μάλιστα, ο Γερμανός αμυντικός ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, «γράφοντας» το 1-0 στο 27’ με ωραία κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Καγκάβα. Η Χέρτα δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 51’ ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε από κοντά για το 2-0 μετά από εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Τούχελ.

Καγκάβα (71’) και Ρόις (74’) έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για ένα 3ο γκολ και στο 78’ ο Καλού μείωσε σε 2-1 από κοντά παρότι ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 83’ ο Μχιταριάν δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία, όμως στις καθυστερήσεις ο Ράμος «σφράγισε» τη νίκη της Ντόρτμουντ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

30 γκολ σε 8 επίσημους αγώνες μετράει η Ντόρτμουντ του Τούχελ, η οποία έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί με την Μπάγερν στην κορυφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.