Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε με τεσσάρα

Σούπερ Λιγκ: Ξέσπασε με τεσσάρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2015 21:20
Η Καλλονή πλήρωσε τα σπασμένα για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα. Οι «πράσινοι» διέλυσαν με 4-0 τους νησιώτες στην Λεωφόρο και έκαναν το 2x2 στο πρωτάθλημα. Καρέλης (9’), Μπεργκ (31’), Ταυλαρίδης (58’) και Πέτριτς (80’) τα γκολ.

Λίγες ημέρες μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Καμπάλα, ο Παναθηναϊκός ξέσπασε στην Καλλονή, την οποία κέρδισε με 4-0 στην Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι δεν έπιασαν υψηλή απόδοση, ωστόσο πήραν μια άνετη νίκη, την οποία χρειάζονταν ώστε η ομάδα να βρει την ηρεμία της και να μπορέσει να δουλέψει στο διάστημα της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες.

«Βουβή» διαμαρτυρία των οργανωμένων ως το 88’, ωστόσο στη συνέχεια όλο το πέταλο της Θύρας 13 σηκώθηκε και έδωσε το έναυσμα για χειροκρότημα.

Το κλίμα στη Λεωφόρο ήταν άσχημο μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από την Ευρώπη. Οι οργανωμένοι οπαδοί αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν, παραμένοντας σιωπηλοί στην εξέδρα και το γρήγορο γκολ του Καρέλη με κοντινό πλασέ στο 9ο λεπτό, δεν ήταν ικανό για να αλλάξει την παγωμένη ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Παρά το ιδανικό ξεκίνημα, η ομάδα του Αναστασίου δεν ήταν καλή και περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή. Ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, αφού η ομάδα της Καλλονής ήταν απογοητευτική και δεν μπορούσε να κάνει ούτε τα βασικά στο γήπεδο.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς αξιόλογες φάσεις, ώσπου στο 31’ ο Μπεργκ εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος του Ούκα, τσίμπησε την μπάλα και αφού πέρασε τον Χογκ, διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν άλλη μια αδράνεια στην άμυνα της Καλλονής και πέτυχαν 3ο γκολ στο 58’ με κοντινή προβολή του Ταυλαρίδη. Η ομάδα του Αναστασίου δημιούργησε ευκαιρίες για ακόμα ένα τέρμα και το πέτυχε στο 80’ με τον Πέτριτς, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των γηπεδούχων.

Το 4-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και το μοναδικό άσχημο της βραδιάς ήταν ο τραυματισμός του Νίνη, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 15’ από τον Πέτριτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.