Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Ντε Μπρούιν με ποσό-ρεκόρ η Μάντσεστερ Σίτι

Ανακοίνωσε Ντε Μπρούιν με ποσό-ρεκόρ η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2015 18:32
Την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της (και του καλοκαιριού) ολοκλήρωσε η Μάντσεστερ Σίτι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρούιν από την Βόλφσμπουργκ. Κοντά στα 80 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και επίσημα ο Κέβιν Ντε Μπρούιν. Μετά από αρκετές προσπάθειες, οι «πολίτες» ήρθαν σε συμφωνία με την Βόλφσμπουργκ και ο Βέλγος μεσοεπιθετικός υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο με την ομάδα του Μάντσεστερ.

Το ποσό της μεταγραφής δεν έγινε επίσημα γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με το BBC αγγίζει τα 75 εκατ. ευρώ και αποτελεί αυτόματα την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και τη μεγαλύτερη του φετινού καλοκαιριού όσον αφορά το χρηματικό ποσό. Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως το συνολικό «deal» υπολογίζεται στα 80 εκατ. ευρώ μαζί με μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 24χρονος προέρχεται από ονειρική σεζόν με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, σημειώνοντας 16 γκολ και 28 ασίστ σε 51 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ο διεθνής άσος αποχωρεί από τους «λύκους», μετρώντας συνολικά 20 γκολ και 37 ασίστ σε 73 παιχνίδια, και επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τη μικρή θητεία του στην Τσέλσι.

Υπενθυμίζεται ότι οι «μπλε» απέκτησαν τον Ντε Μπρούιν από την Γκενκ τον Ιανουάριο του 2012, ωστόσο ο Βέλγος άσος δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής στους Λονδρέζους. Ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός σε Γκενκ (2012) και Βέρντερ Βρέμης (2012-13) και τον Ιανουάριο του 2014 πουλήθηκε στην Βόλφσμπουργκ έναντι 18 εκατ. λίρες, αφού δεν υπολογίζονταν από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

«Θέλω να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο ως ποδοσφαιριστής και πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να ολοκληρώσω τη σεζόν ευτυχισμένος και με μερικούς τίτλους. Είναι το πιο σημαντικό για τον σύλλογο, τους παίκτες και φυσικά τους οπαδούς μας», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Ντε Μπρούιν, ο οποίος καλείται να αποδείξει πως μπορεί να πραγματοποιήσει ανάλογες εμφανίσεις με αυτές της Βόλφσμπουργκ και στα γήπεδα της Αγγλίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.