Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς γκολ στο «Έμιρειτς»

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς γκολ στο «Έμιρειτς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2015 00:03
Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα εκτός από γκολ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ έμειναν ισόπαλες 0-0 στο «Έμιρειτς» και πήραν από ένα βαθμό. Τα δοκάρια (δύο η Λίβερπουλ, ένα η Άρσεναλ), οι μεγάλες αποκρούσεις από τους δύο γκολκίπερ και μια λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ σε γκολ του Ράμσεϊ δεν επέτρεψαν στην επίτευξη ενός τέρματος.

Δεν είχε νικητή το μεγάλο ντέρμπι του «Έμιρειτς» ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0, αποτέλεσμα που επέτρεψε στην Μάντσεστερ Σίτι να παραμείνει μόνη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μετά από τρεις αγωνιστικές.

Από ένα ημίχρονο για την κάθε ομάδα! Η Λίβερπουλ είχε μεγάλες χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο η αστοχία των «κόκκινων» και οι μεγάλες αποκρούσεις του Πετρ Τσεχ κράτησαν το μηδέν.

Η Άρσεναλ, που διαμαρτυρήθηκε στο πρώτο μέρος για ακυρωμένο γκολ του Ράμσεϊ ως οφσάιντ, πήρε τον έλεγχο στην επανάληψη, είχε ευκαιρίες και δοκάρι για να σκοράρει, όμως η Λίβερπουλ κράτησε το 0-0 χάρη στις επεμβάσεις του Μινιολέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια το ντέρμπι των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα!

Το ματς:


Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς γκολ στο «Έμιρειτς»
Η Άρσεναλ ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς τους Μερτεσάκερ (άρρωστος) και Κοσιελνί (τραυματίας) και είδε τη Λίβερπουλ να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 2ο λεπτό, όταν το σουτ του Κουτίνιο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσεχ.

Οι «κανονιέρηδες» απάντησαν στις ευκαιρίες στο 5’ με κοντινή κεφαλιά του Σάντσες, που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, και τρία λεπτά μετά κατάφεραν να βρουν δίχτυα με πλασέ του Ράμσεϊ, όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, σε μια πολύ οριακή φάση.

Η Λίβερπουλ πήρε στη συνέχεια τον έλεγχο του αγώνα και θα είχε προηγηθεί στο σκορ εάν δεν έβρισκε απέναντι της τον Πετρ Τσεχ. Στο 25’ ο Τσέχος γκολκίπερ είπε «όχι» σε σουτ του Μίλνερ και στο 39’ πραγματοποίησε τεράστια απόκρουση σε κοντινή προβολή του Μπεντέκε, κρατώντας το μηδέν.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Τσέλσι έδωσε μεγαλοπρεπέστατη απάντηση σε όσα γράφηκαν μετά το εφιαλτικό ντεμπούτο κόντρα στην Γουέστ Χαμ, αφού στο 40’ απόκρουσε και το σουτ του Φιρμίνο, ενώ πέντε λεπτά μετά βρήκε τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα σε σουτ του Κουτίνιο, στέλνοντας την στο δοκάρι!

Οι «κανονιέρηδες» ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη και στο 60’ «άγγιξαν» το γκολ, όταν το κοντινό σουτ του Σάντσες σταμάτησε στο δοκάρι του Μινιολέ. Στο 70’ ο Βέλγος πορτιέρο απόκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Ζιρού και δύο λεπτά μετά μπλόκαρε και αυτό του Ράμσεϊ. Στο 81’ η Λίβερπουλ είχε καλή στιγμή με σουτ του Κουτίνιο, όμως ο Τσεχ είπε «όχι», ενώ στην εξέλιξη της φάσης οι «κόκκινοι» φώναξαν για πέναλτι σε τράβηγμα του Μπεντέκε από τον Γκάμπριελ.

Στα τελευταία λεπτά, η Άρσεναλ αύξησε ακόμα περισσότερο την πίεση της, όμως η άμυνα της Λίβερπουλ και ο Μινιολέ κράτησαν το μηδέν. Μάλιστα η απόκρουση του Βέλγου σε σουτ του Τσάμπερλέιν στις καθυστερήσεις ήταν εντυπωσιακή και επέτρεψε στους «κόκκινους» να φύγουν με το βαθμό από το Λονδίνο.

Οι μεγάλες φάσεις:












Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.