ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ταπεινωτική συντριβή για τους συκοφάντες»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ταπεινωτική συντριβή για τους συκοφάντες»Επίσημη θέση για την απόφαση του CAS να απορρίψει την προσφυγή του Παναθηναϊκού πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνοντας λόγο για «ταπεινωτική συντριβή για τους συκοφάντες».

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής σεζόν.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε επίσημη θέση στο ζήτημα, κάνοντας λόγο για «ταπεινωτική συντριβή για τους συκοφάντες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


"To Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επιβεβαίωσε έτσι την απόφαση της UEFA, ότι δεν προκύπτει καμία ανάμειξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα την εμπόδιζε να συμμετάσχει στο Champions League.

Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης συκοφαντικής εκστρατείας, οι οποίοι μεθοδικά και συστηματικά επενδύουν στη δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και να καλύψουν την ανυπαρξία τους, υπέστησαν ταπεινωτική συντριβή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δικαιώθηκε για μία ακόμα φορά από τις αποφάσεις των πραγματικών (όχι των τηλεοπτικών) δικαστηρίων και δικαιοδοτικών οργάνων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τις συνεχείς επενδύσεις, με τον σεβασμό στους θεσμούς και τους κανονισμούς, αποτελεί τον καλύτερο εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
".Ομάδα που αφορά: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: