Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Σπουδαία ανατροπή για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Σπουδαία ανατροπή για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2015 23:32
Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Παναιτωλικού και πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 στο Αγρίνιο, ανατρέποντας το σκορ στο δεύτερο μέρος χάρη στα γκολ των Καρέλη (54’), Μπεργκ (84’). Προηγήθηκαν με τον Κάπελ (41’) οι Αγρινιώτες, που «άγγιξαν» την ισοφάριση στις καθυστερήσεις με σουτ του Ρουσκουγιέδα.

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη στην άμυνα του Παναιτωλικού και έφυγαν με τη νίκη (2-1) από το Αγρίνιο.

Οι γηπεδούχοι άντεξαν στην αρχική πίεση του Παναθηναϊκού και προηγήθηκαν στο 41’ με τον Κάπελ, όμως τα λάθη των Στεφανάκου και Κούσα επέτρεψαν στους Καρέλη (51’) και Μπεργκ (84’) να φέρουν… τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος, όπου η ομάδα του Αναστασίου ήταν ανώτερη.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε και είχε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με σουτ του Ρουσκουγιέδα, όμως ο εξαιρετικός Στιλ κράτησε το 2-1.

Το ματς:


Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει γρήγορο προβάδισμα. Στο 6’ ο Καρέλης έπιασε την κεφαλιά σε σέντρα του Μπεργκ, όμως ο Στεφανάκος έδιωξε με γροθιές, ενώ στο 9’ ο Έλληνας γκολκίπερ απόκρουσε ασταθώς το σουτ του Νίνη και στη συνέχεια ο Καρέλης δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Παναιτωλικός ισορροπούσε και η πρώτη του καλή στιγμή ήρθε στο 13’ με ωραίο σουτ του Κάπελ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν σημαντικά την απόδοση τους μετά το πρώτο δεκάλεπτο και στο 27’ βρήκαν δίχτυα με τον Μαρκόφσκι, όμως το γκολ ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.Στο 40’ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ουαρντά από τον Ταυλαρίδη, ο Στιλ απόκρουσε την εκτέλεση του Πάουλο, όμως ο Κάπελ χώθηκε ανάμεσα σε Πράνιτς και Ταυλαρίδη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αντιδράσει και οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» ένα δεύτερο γκολ στο 45’, με τον Στιλ να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση σε μονοκόμματο σουτ του Κάπελ.

Όπως και στο πρώτο μέρος, οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη, ψάχνοντας από τα πρώτα λεπτά το γκολ της ισοφάρισης. Στο 48’ ο Μπεργκ δεν πρόλαβε να ακουμπήσει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα μετά από γέμισμα του Νάνο, όμως στο 51’ ο Σουηδός «σέρβιρε» το γκολ στον Καρέλη.

Μετά από τραγικό λάθος του Στεφανάκου, ο Μπεργκ έγινε αποδέκτης της μπάλας και έβγαλε παράλληλη μπαλιά στον Καρέλη, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινή προβολή. Στο 52’ ο Στεφανάκος απόκρουσε το σουτ του Νίνη και πέντε λεπτά μετά ο Μπεργκ έβγαλε τετ-α-τετ τον Καρέλη, όμως αυτός άργησε και ο Κούσας τον έκοψε.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει και είχε καλές στιγμές με σουτ των Κάπελ (65’) και Ουαρντά (70’), όμως ο Στιλ μπλόκαρε σταθερά. Οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοση τους μετά το 75’, απείλησαν στο 77’ με άστοχο σουτ του Πράνιτς και στο 84’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τον Μπεργκ.

Μετά από απομάκρυνση του Σάντσες, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Κούσα, στρώθηκε στον Μπεργκ και ο Σουηδός «έγραψε» το 2-1 από κοντά, φέρνοντας… τούμπα το ματς. Οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να απαντήσουν στα τελευταία λεπτά και στις καθυστερήσεις είχαν μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Ρουσκουγιέδα, όμως ο Στιλ πραγματοποίησε ακόμα μια μεγάλη απόκρουση, κρατώντας το 2-1 μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.