Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού, παραμένει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού, παραμένει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2015 18:15
Το CAS απέρριψε την προσφυγή του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακό θα αγωνιστεί κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.

Αρνητική ήταν η απάντηση του CAS στην προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2015-16.

Το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο δεν αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς των «πρασίνων» και οριστικοποίησε τη συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα μπει κανονικά στην κλήρωση της Παρασκευής (28/8) για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η θέση του Παναθηναϊκού:


Όσον αφορά τη θέση του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι ο εκπρόσωπός της UEFA στη διαδικασία τόνισε πως «το ανακριτικό υλικό εγείρει αμφιβολίες σε σχέση με τον Μαρινάκη και εάν συντρέξουν λόγοι στο εγγύς μέλλον δεν θα διστάσει να αποβάλει από τις διοργανώσεις της τον Ολυμπιακό, ακόμη και κατά τη διάρκειά τους».

Παράλληλα, οι «πράσινοι» επισημαίνουν ότι «για πρώτη φορά στην ιστορία, το Appeals Body της UEFA που εκδίκασε την καταγγελία μας στις 23/7 δεν αποφάσισε επί του θέματος, αναφέροντας ότι θα περιμένει την ετυμηγορία του CAS. Συμπληρώνουν, επίσης, ότι είναι καταγεγραμμένα και εν ισχύ όσα είπε στις 30/6 το δεξί χέρι του Μισέλ Πλατινί και Γενικός Γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο:

«Το πειθαρχικό σώμα της UEFA έχει προσωρινά δεχθεί τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν έρευνες στην Ελλάδα και η κατάσταση μπορεί να αλλάξει... Όπως γνωρίζετε αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει χρόνο. Χρειαζόμαστε καθαρά στοιχεία. Πιστεύω ότι τα όργανα μας είναι αυστηρά όταν συναντούν στημένα ματς. Εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο θα ληφθεί υπόψη. Αυτός είναι ξεκάθαρος κανόνας όπως και ότι αυτομάτως αποκλείεται κάθε σύλλογος που εμπλέκεται σε στημένα ματς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.