Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκέλαρε με το… καλημέρα η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκέλαρε με το… καλημέρα η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2015 23:26
Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η Ρεάλ. Στο επίσημο ντεμπούτο του Ράφα Μπενίτεθ, η «βασίλισσα» πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση και ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της νεοφώτιστης Σπόρτινγκ Χιχόν, μένοντας ήδη στο -2 από την Μπαρτσελόνα.

Απογοητευτική ήταν η Ρεάλ στην πρεμιέρα της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η «βασίλισσα» δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της νεοφώτιστης Σπόρτινγκ Χιχόν και με το 0-0 στο «Μολινόν», βλέπει από την 1η αγωνιστική την… πλάτη της Μπαρτσελόνα.

Με τον τραυματία Μπενζεμά να μένει εκτός, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα της Χιχόν και η μοναδική μεγάλη φάση που έβγαλε στο πρώτο μέρος ήταν αυτή στο 12ο λεπτό, όταν ο Μπέιλ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε και τον τερματοφύλακα, ωστόσο το σουτ του από πλάγια θέση δεν βρήκε στόχο.

Η «βασίλισσα» απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ και στο 35’ γλίτωσε το γκολ, όταν ο Σανάμπρια έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Νάβας (στη συνέχεια έσκασε στη γραμμή αλλά σωστά δεν δόθηκε γκολ, αφού δεν την πέρασε όλη)

Η Ρεάλ ανέβασε την πίεση της στην επανάληψη, ωστόσο δεν βρήκε τον τρόπο για να ανοίξει το σκορ. Στο 53’ το σουτ του Ρονάλντο σταμάτησε στον Κουέγιαρ, ενώ στο 66’ ο Πορτογάλος δεν έπιασε καλά την κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 78’ ο Κουέγιαρ είπε νέο «όχι» σε μακρινό σουτ του Ρονάλντο, όπως και στο 84’, διώχνοντας με το αριστερό χέρι το δυνατό σουτ του «CR7».

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Χιχόν έγινε η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της Ισπανίας που ανεβαίνει στην κατηγορία και σταματάει τη Ρεάλ την 1η αγωνιστική, μετά την Αλκογιάνο το 1947 (2-1).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.