Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με το… αριστερό ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Με το… αριστερό ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2015 21:18
Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το ματς κόντρα στην Μπρντόμπι και έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη στην Τούμπα, ξεκινώντας με το… αριστερό τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες μετά την πεντάρα κόντρα στην Μπρόντμπι, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη στην Τούμπα και δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη στο νέο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες κόντρα στην Ξάνθη, η οποία ήταν εξαιρετική ανασταλτικά και έφυγε με βαθμό από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Τούντορ παρουσίασε ενδεκάδα με τρεις παίκτες που έπαιξαν για πρώτη φορά με τον «δικέφαλο του Βορρά» (Σάμπο, Λέοβατς και Τσίμιροτ), ενώ επίσημο ντεμπούτο έκανε και ο Ζάιρο, ο οποίος είχε αγωνιστεί μόνο στο φιλικό με τη Βέροια, άλλα ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του.

Το ματς:


Σούπερ Λιγκ: Με το… αριστερό ο ΠΑΟΚ
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, όπου οι ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, όμως είχε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και δεν κατάφερε να απειλήσει την άμυνα της Ξάνθης μέχρι το 22’, όταν ο Ροντρίγκες γύρισε τη μπάλα στη μικρή περιοχή, αλλά ο Σάμπο δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Μάλιστα, στη συνέχεια της φάσης ο Λέοβατς γύρισε στον Μακ, όμως το σουτ του Σλοβάκου από κοντά πέρασε ψηλά άουτ.

Ο Μακ είχε νέα ευκαιρία στο 30’, καθώς το σουτ του από κοντινή απόσταση κόντραρε πάνω σε σώμα αμυντικού και απομακρύνθηκε. Οχτώ λεπτά μετά η κεφαλιά του Τζαβέλλα από κόρνερ του Μακ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 41’ ο Κόστα αιφνιδιάστηκε, μετά από νέο κόρνερ του Σλοβάκου, και η φάση χάθηκε.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και απείλησε στο 49’ με διαγώνιο σουτ του Λέοβατς, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Η απουσία των Κάτσε, Πέλκα καθώς και η παρουσία των νεοαποκτηθέντων στη βασική επηρέασαν τον «δικέφαλο του Βορρά», σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετά νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα

Η ομάδα του Τούντορ ανέβασε ρυθμό μετά το 70ο λεπτό και στο 72’ είχε καλή στιγμή με τον Ζάιρο, ο οποίος απέφυγε τον Καρυπίδη και έκανε το γύρισμα, όμως ο Μπέρτος απομάκρυνε σωτήρια. Ένα λεπτό μετά ο Σάμπο επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι της Ξάνθης.

Στα υπόλοιπα λεπτά, οι Ακρίτες κράτησαν το μηδέν και έφυγαν με σπουδαίο βαθμό από την Τούμπα, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο νέο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.