Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε εκδίκηση η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε εκδίκηση η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2015 22:49
Με γκολ του Σουάρες (54’), η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και πήρε εκδίκηση για την απώλεια του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Έχασε πέναλτι ο Μέσι.

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μπαρτσελόνα. Οι πρωταθλητές πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Μπιλμπάο και πήραν εκδίκηση από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε για την απώλεια του Σούπερ Καπ.

Ή Μπιλμπάο ξεκίνησε καλά το ματς και δεν επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς αξιόλογες φάσεις και εκείνο που ξεχώρισε ήταν ο τραυματισμός του Ντάνι Άλβες στο 18’.

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο πήρε τη θέση του Βραζιλιανού και στο 21’ πρωταγωνιστούσε σε μια φάση όπου και οι δύο ομάδες διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή. Ο Ισπανός έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, με την μπάλα να βγαίνει καθαρά εκτός αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια να βρίσκει στο χέρι του Ελουστόνδο, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι.

Αντίθετα, η απόφαση του ρέφερι ήταν διαφορετική στο 30’, καθώς η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σουάρες από τον Ελουστόνδο, αν και ο αμυντικός της Μπιλμπάο φάνηκε να βρίσκει μπάλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μέσι, όμως ο Ιραιθόθ έπεσε σωστά και απέκρουσε, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του Βαλβέρδε.

Τη λύση για την Μπαρτσελόνα έδωσε στο δεύτερο μέρος ο Σουάρες. Στο 54’ ο Ράκιτιτς βρήκε εξαιρετικά τον Άλμπα, αυτός γύρισε ωραία στον Σουάρες, ο οποίος άνοιξε το σκορ με σουτ από τη μικρή περιοχή. Έξι λεπτά μετά, το σουτ του Σέρτζι Ρομπέρτο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι των Βάσκων και στο 67’ ο Μπουσκέτς αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Στα τελευταία λεπτά, η Μπιλμπάο προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά την άμυνα της Μπαρτσελόνα και το τελικό 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.