Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» η Τότεναμ, 2x2 ο Ρανιέρι (videos)

Πρέμιερ Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» η Τότεναμ, 2x2 ο Ρανιέρι (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2015 19:17
Η Τότεναμ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στην Στόουκ, ωστόσο οι «πότερς» κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», αφήνοντας τους «πετεινούς» με μόλις ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές. 2x2 η Λέστερ του Ρανιέρι.

Με σπουδαία αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος, η Στόουκ ισοφάρισε σε 2-2 την Τότεναμ στο Λονδίνο (οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με 2-0) και οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «πετεινοί» προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ντάιερ (19’) και Τσαντλί (45+2’), όμως η Στόουκ αντέδρασε. Ο Μαρκ Χιούζ έριξε στο ματς τους Χοσέλου και Άιρλαντ, αλλαγές που άλλαξαν την ιστορία του αγώνα. Ο πρώτος κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Αρναούτοβιτς (78’), ενώ ο δεύτερος έβγαλε «γλυκιά» σέντρα στον Ντιούφ και αυτός με ωραία κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 στο 83’.

Μάλιστα, οι «πότερς» είχαν κάποιες καλές στιγμές για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, με το 2-2 να μένει τελικά μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

2x2 ο Ρανιέρι, πρώτες νίκες για Σουόνσι, Νόριτς


Πρέμιερ Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» η Τότεναμ, 2x2 ο Ρανιέρι (videos)
Το «2 στα 2» στην Πρέμιερ Λιγκ έκανε η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, καθώς οι «αλεπούδες» έφυγαν με τη νίκη (2-1) από την έδρα της Γουέστ Χαμ.

Οκαζάκι (27’) και Μαχρέζ (38’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην Λέστερ, η οποία άντεξε στη συνέχεια την πίεση των γηπεδούχων και έφυγε με σπουδαία νίκη από το Λονδίνο.

Η Γουέστ Χαμ φώναξε για πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους σε ανατροπή του Σακό από τον Σμάιχελ, ωστόσο κατάφερε να μειώσει στο 55’ με γκολ του Παγιέτ. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μπίλιτς δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αντίθετα, την πρώτη της νίκη πήρε η Σουόνσι, η οποία κέρδισε με 2-0 την Νιούκαστλ στο «Λίμπερτι» χάρη σε γκολ των Γκομίς (9’) και Αγιού (52’).

Από την άλλη, εντυπωσιακή νίκη για την Νόριτς, η οποία κέρδισε με 3-1 την Σάντερλαντ στο «Στέντιουμ οφ Λάιτ», ενώ ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς της Γουότφορντ με την Γουέστ Μπρομ, με τον Χολέμπας να μένει στον πάγκο.

Τότεναμ - Στόουκ:




Γουέστ Χαμ - Λέστερ:




Σουόνσι - Νιούκαστλ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις